Sjukgymnast/Fysioterapeut

Rehabiliteringscentrum, Värnamo sjukhus

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och har ett genuint intresse för att jobba med rehabilitering inom specialistsjukvård. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett arbete i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat och god arbetsmiljö. Vi bryr oss om varandra och hjälps åt att lösa vårt uppdrag. Vår verksamhet är i ständig utveckling och vi erbjuder dig grundlig introduktion, mentorskap och goda utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar i fräscha lokaler och lägger stort fokus på ett engagerat medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt.

”Vi har roligt på jobbet! Vi hjälps åt och jag har alltid en kollega att rådgöra med”
Sofia Hellström , leg sjukgymnast, Värnamo Sjukhus

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I arbetet ingår bedömning och behandling/rehabilitering i såväl öppenvård som slutenvård inom medicinområdet. Ditt huvudfokus kommer att vara insatser för personer med lungsjukdom, njursjukdom och hematologisk sjukdom. Förutom direkta patientkontakter ingår också samarbete med övrig vårdpersonal, både vid sjukhuset och i den fortsatta vårdkedjan. Kontinuerligt utvecklings- och kvalitetsarbete är också en del av vardagens arbete. 

För att du ska trivas hos oss

Vi uppskattar ett flexibelt arbetssätt och att du har förmåga att värdesätta olikheter vad gäller bakgrund, kultur och grupptillhörighet. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är lugn, strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga med att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om arbetet hos oss är du välkommen att ringa områdeschef Annika Löfstedt tfn 010-244 78 49. Facklig företrädare för SACO är Ingrid Gunnarsson, tfn 010-244 88 72.

Sista ansökningsdag 2019-12-30.
Ansökningarna handläggs löpande.
Välkommen att söka jobbet via länken nedan.

Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag och andra säljtjänster.

Sök jobbet som Sjukgymnast/Fysioterapeut Tillbaka till lediga jobb