Specialistläkare/ Överläkare

Ögonkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som har specialistkompetens inom ögonsjukvård och som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla vår verksamhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Möjligheter till egen forskning är goda. Region Jönköpings län har en egen aktiv forskningsorganisation, Futurum. Du kan läsa mer på deras hemsida http://www.rjl.se/futurum.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Kliniken har en bred verksamhet som omfattar allmänoftalmologi med jour, medicinsk retina, kataraktoperationer, extraokulära operationer, glaukom inklusive glaukomkirurgi samt barnverksamhet med mera. Som medarbetare hos oss kommer du att delta i såväl mottagnings-, som eventuell kirurgisk, verksamhet samt kvälls- och helgjoursverksamhet.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är legitimerad specialistläkare inom ögonsjukdomar. För att trivas hos oss har du lätt för att samarbeta med andra och vi värdesätter egenskaper som positiv attityd, kreativitet, engagemang och flexibilitet. Du ser patienten och dennes behov är i centrum.

För dig är förändringar en möjlighet till förbättring och utveckling och vi ser gärna att du vill vara med och utveckla våra arbetsmetoder och genom din kompetens bidra till att driva kliniken framåt. Vi har ett gott samarbete med de övriga ögonmottagningarna inom Region Jönköpings län. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Leena Tjärnén, telefon 010-2421605. Facklig representant för Läkarföreningen är Birgitta Sunnqvist, telefon 010-2421625. Sista ansökningsdag är 2020-01-05. Intervjuer kommer ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistläkare/ Överläkare Tillbaka till lediga jobb