Fysioterapeut/sjukgymnast

Rehabiliteringscentrum, Höglandssjukhuset, Eksjö

Vill du påverka inriktningen på din fysioterapeutiska karriär? Hos oss får du stora möjligheter att vara med i utformningen av din framtida jobbkarriär. Så ta nu chansen och sök jobbet som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss på Höglandssjukhuset i Eksjö!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut och som vill arbeta på ett mindre sjukhus med nära samarbeten mellan olika professioner. Vi behöver förstärkning inom främst området ortopedi. Önskvärt är erfarenhet från ortopedisk rehabilitering, dock inget krav. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst där du och din kompetens spelar en viktig roll både inom sluten- och öppenvård. På Rehabiliteringscentrum jobbar du tillsammans med övriga rehabiliteringsprofessioner och du har gott stöd av erfarna kollegor. Du kommer vara delaktig i det kontinuerliga utvecklingsarbetet på enheten där det också finns goda möjligheter till kompetensutveckling.

Då några av de kliniker vi arbetar tillsammans med dessutom flyttar in i nybyggda fräscha lokaler under våren finns stora möjligheter att påverka framtida arbetssätt.

Utöver utbildningar satsar vi på mentorskap, handledarprogram och auskultationer och skapar en individuell utvecklingsplan utifrån just dina intressen och behov vare sig du är nyutexaminerad eller har lång erfarenhet som fysioterapeut/sjukgymnast. 

”Glädjen med att jobba som sjukgymnast på Rehabiliteringscentrum i Eksjö är det nära samarbetet med läkarna och att vi är ett litet sjukhus där vi känner igen varandra i korridoren”.
Claes Göransson & Karin Henning, sjukgymnaster 

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Vår kompetens efterfrågas allt mer på sjukhuset och våra dagar innefattar patientbesök på avdelningar, mottagningar tillsammans med läkare eller i vår egna polikliniska verksamhet

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara inom ortopedisk verksamhet men du har utifrån intresse också möjlighet att arbeta inom kvinnohälsa, intensivvård eller kirurgi.

I tjänsten ingår även att handleda och undervisa, både blivande sjukgymnast- /fysioterapeutkollegor men också andra vårdprofessioner som efterfrågar vår kompetens. 

För att du ska trivas hos oss

För oss är det viktigt att du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp samt har förmåga att sätta dig in i andra människors situation. Du är trygg med ett pedagogiskt sätt och en helhetssyn där patienten och dess närstående är i fokus. Vi möter varje dag människor med olika förutsättningar och det är viktigt att anpassa oss efter deras situation och behov.
Hos oss arbetar vi också initiativtagande och med både struktur och hög kvalitet för att nå uppsatta mål.  
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetarteam har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta områdeschef Catrin Ericson, tfn 072-246 11 72,
catrin.ericson@rjl.se eller leg sjukgymnast/facklig företrädare Karin Henning, karin.henning@rjl.se.

Sista ansökningsdag är 2020-01-01. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut/sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb