PTP-psykolog

Bra Liv Habo vårdcentral

Vi söker

Vi letar efter en engagerad examinerad psykolog till en PTP-tjänst i vårt psykosociala team. Befattningen är på heltid med tillträde januari 2020 eller enligt överenskommelse. God handledning sker kontinuerligt under utbildningstiden samt finns goda möjligheter till fortsatt anställning efter PTP-tiden.

Du som söker har förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du har ett intresse och känsla för multidisciplinärt arbete. Du är ansvarstagande och fokuserad, strukturerad och drivande, samtidigt som du gärna tar initiativ och antar utmaningar.  Du känner dig trygg i din yrkesroll samtidigt som du är nyfiken och vill utveckla verksamheten du arbetar i. Då vår verksamhet bygger på möten med människor är en professionell förhållningsätt, flexibilitet och engagemang av stor relevans. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Bra Liv Habo är en välfungerade och hälsofrämjande vårdcentral. Du får ett varierat, omväxlande och spännande arbete. Du kommer att arbeta i en kreativ organisation med kompetenta kollegor. Du kommer att ingå i ett psykosocialt team innefattande en legitimerad psykolog och två kuratorer. Vi eftersträvar en självklar samverkan mellan olika professioner för att nå det bästa resultatet för patienten. Du får möjlighet att delta i Region Jönköpings län välstrukturerade PTP-program och du erbjuds regelbundet yrkeshandledning och möjlighet till kompetensutveckling.

Det här får du arbeta med

Arbetet på vårdcentralen präglas av en helhetssyn på människan. I din roll ska du erbjuda personer med psykosocial problematik ett tidigt och adekvat omhändertagande. Du skall kunna bedöma, utreda och behandla lättare till måttlig psykisk ohälsa. Du kommer ingå i vårdcentralens psykosociala team tillsammans med psykolog, kuratorer och läkare. Du har ett nära samarbete med andra professioner kring patienterna och tillsammans genomför ni riktade behandlingar mot olika patientgrupper. Målet är tidig intervention, hög medicinskt kvalitet och god tillgänglighet. Det kommer att ingå bedömningar och utredningar i dina arbetsuppgifter. Utvecklingsarbete är något som vi prioriterar, eftersom vi har tradition av att ligga i framkant när det gäller förbättringar, nya arbetsstrukturer och behandlingsmetoder som kommer vår befolkning till godo: direkt access till psykosociala enheten, korta behandlingsinterventioner, iKBT och gruppbehandlingar baserad på KBT och ACT. Hos oss på erbjuds du ett lärorikt, utvecklande och roligt arbete i en verksamhet med kompetenta medarbetare som värnar om god sammanhållning.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du är en självständig initiativtagare som har lätt att anpassa dig till förändrande omständigheter. Du arbetar strukturerat och har vilja och förmåga att hitta lösningar.
Våra värderingar är omtanke, helhetssyn och kvalitet.
Vi erbjuder:

  • Arbete i en inspirerande arbetsgrupp med hög grad av samarbete och kommunikation
  • Arbetstid mån-fre med flextidsavtal. Vi har öppet kl. 7.30-17.00 varje vardag.
  • Möjlighet till deltagande i utvecklingsarbete
  • Kollektivavtal
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Våra medarbetare är vår främsta tillgång för att åstadkomma en bättre hälsa för befolkningen. Genom gott medarbetarskap och samarbete mellan professioner kan vi erbjuda en högt kvalitativ och patientsäker vård baserad på kompetens, helhetssyn, patientfokus och tillgänglighet där våra patienter får förmånen att möta rätt vårdinsats vid rätt tillfälle.

Detta värderar vi högt

Vi vill gärna utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog, trivsel och stora möjligheter att påverka sin egen arbetsdag.

I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet där egenskaper som social kompetens och förmåga att strukturera arbetet är betydelsefulla.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta bitr. verksamhetschef Daniel Brandon, telefon 076-113 92 56. Facklig representant för SACO är Adam Lundwall, telefon 010-242 48 83 Sista ansökningsdag är 2019-12-15.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som PTP-psykolog Tillbaka till lediga jobb