Sjukgymnast/fysioterapeut

Rehabiliteringscentrum, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vår fysioterapeut inom reumatologi går vidare till en annan tjänst inom vår region. Är du hennes efterträdare? Välkommen att söka till vår kompetenta och positiva arbetsgrupp på rehabiliteringscentrum i Jönköping!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och som intresserad av ett arbete som präglas av samarbete och lagkänsla. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 2020-02-03 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Du kommer att arbeta din mesta tid inom reumatologi, men också en mindre del inom lungmedicin. Du blir en del av rehabiliteringscentrums reumatolog-rehabteamet, som består av fysioterapeuter, arbetsterapeuter och kurator. Du arbetar också nära läkare och sjuksköterskor på reumatologkliniken och inom lungmedicin. Du har erfarna fysioterapeutkolleger som närmsta samarbetspartners. Om du är ny i yrkesrollen som fysioterapeut erbjuder vi dig dessutom en erfaren mentor. Rehabiliteringscentrum är positivt till kompetensutveckling och vidareutveckling och om du har några specifika önskemål angående detta är du välkommen att delge oss i din ansökan eller vid en eventuell intervju.

Ett nära arbete med kollegor från olika yrkeskategorier.
Det är utvecklande både yrkesmässigt och privat”.
Josefin Dalsten, Sjukgymnast 

”En arbetsgivare som stöttar och uppmanar till utveckling”.                                                                     
Julia Militz, Legitimerad Fysioterapeut 

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
Våra förmåner

Det här får du arbeta med

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss kommer du få arbeta med reumatologpatienter, samt en mindre del av tjänsten med lungpatienter. I arbetet ingår bedömning, behandling/rehabilitering och undervisning. Du har öppenvårdsmottagning och träningsgrupper för patienter och du blir en uppskattad samarbetspartner i teamen. Fysioterapeuten/sjukgymnastens insatser ses som mycket viktiga delar i patienternas behandling och rehabilitering. En spännande del av arbetet blir att dela uppdraget som fysioterapeut på vårdavdelning med lung- och endokrinpatienter. Utvecklings- och förbättringsarbete är andra delar av arbetet där du har stora möjligheter att vara med och påverka. Rehabiliteringscentrum befinner sig i ett skede av stark utveckling vilket kommer att innebära nya viktiga uppdrag för våra medarbetare i framtiden.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du har lätt för att samarbeta men också tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter och är självgående och strukturerad. Våra patienter befinner sig alla i olika situationer och faser av livet varför flexibilitet och god muntlig kommunikation blir betydelsefulla nycklar i ditt arbete på Rehabiliteringscentrum. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetarteam har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov som uppstår i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta områdeschef Anna Neymark Wolgast, 010-242 27 39.
Facklig företrädare för Fysioterapeuterna, Maria Sahlin, 010-242 85 31

Sista ansökningsdag är den 22 december 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjukgymnast/fysioterapeut Tillbaka till lediga jobb