Kravanalytiker

Analys och design

En nyckel för att skapa bättre IT-stöd för våra verksamheter är att kunna förstå och konkretisera verksamheternas behov, därför söker vi nu en kravanalytiker.

 

Vi söker

Vi söker en kravanalytiker till vår enhet Analys och design.
Du kommer att ingå i förvaltningsgrupp verksamhetsspecifika system som förvaltar patientnära system inom vården. Teamet leds av en förvaltningsledare-IT och består av systemtekniker och applikationsspecialister som drivs genom ett agilt förhållningssätt.
Du har förmodligen en IT-inriktad examen från universitet/högskola eller motsvarande kunskap samt minst tre års erfarenhet av kravanalys och liknande arbete.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig att vara del i vårt arbete mot ett vårdsstöd i världsklass och bli en av våra kravanalytiker inom bland annat hälso- och sjukvård. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Så här säger Inge Rigar, Kravanalytiker hos oss om vår arbetsplats;


"Den bästa arbetsplats oavsett bransch som jag varit på - som präglas av väldigt kompetenta människor som bryr sig om sitt uppdrag, sina kollegor och mig som individ."  

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

En kravanalytiker på IT-centrum är spindeln i nätet mellan verksamhet och IT, rollen är viktig för att skapa ett välfungerande IT-stöd. Det handlar om att identifiera, strukturera och visualisera vad den tänkta lösningen ska göra och varför.
Du ansvarar för att säkerställa att relevanta intressenter och deras behov är identifierade samt samordnar, utreder och dokumenterar lösningar vilket bland annat kan innebära att konkretisera funktionella krav, kvalitetskrav och legala krav.
Du spelar en viktig roll för att skapa förutsättningar för gemensam förståelse och överenskommelse gällande kraven på lösningen.
Bland arbetsuppgifter ingår även konfiguration av vissa system efter kundens behovsbild.

Som kravanalytiker kommer du även medverka i framtagning av underlag för test.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss är du en driven person med nyfiken inställning till nya verksamheter och nya frågeställningar. Du ser helheten men har också förmåga att avgränsa och detaljera. Du har en analytisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i nya komplexa frågeställningar.  Din samarbetsförmåga är god och du har en hög känsla för service. Du har även förmåga att planera samt genomföra analyser med hjälp av bland annat workshops.

För att du ska trivas hos oss så behöver du även vara flexibel, tydlig i din kommunikation och gilla utmaningar.
Det är viktigt att du är flytande i svenska och kan formulera dig tydligt i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kontakta enhetschef Anna Leo 073-6878035. Facklig företrädare för Vision är Anna Flodin 036-32 42 97 och för SACO Pekka Sirviö Strandrot 036-32 65 54. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast 8 januari, men gärna redan idag. För denna tjänst gör vi urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Kravanalytiker Tillbaka till lediga jobb