Ledare inom IT

Analys och design

Vill du göra skillnad? - genom digitala lösningar gör vi skillnad för människor, vårt arbete räddar liv!

 

Vi söker

Vill du vara med och bidra till vårt team och utveckla våra framtida digitala lösningar för regionens invånare och medarbetare? Teamet består av roller såsom projektledare, förvaltningsledare IT, kravanalytiker, IT-arkitekter och testledare. Vi behöver bli fler och därför söker vi efter rätt person till rätt plats inom teamet. Vi behöver fler kompetenta lagspelare som har stor portion egen motivation och är kreativa problemlösare –  du som har en stark strävan efter att skapa mervärde! Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning och har flera års erfarenhet inom någon av rollerna, projektledare, kravanalytiker, IT-arkitekt och testledare. Tjänsterna är tillsvidaretjänster på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placering i Huskvarna. Om du tycker att detta låter intressant, ta kontakt med Anna Leo för att få reda på mer och se om vi motsvarar vad du eftersträvar.

Vi erbjuder dig

Hos oss blir du en del av ett härligt, kompetent team i en konstruktiv och kreativ miljö, som arbetar för kontinuerlig utveckling mot Sveriges bästa IT-avdelning. Genom exempelvis agila arbetssätt är du med och utvecklar teknikområden för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Du får möjlighet att växa i en kultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. För oss är det viktigt att vi har en bra arbetsmiljö i vardagen och är hållbara hela arbetslivet. Utifrån detta skapar vi tillsammans de allra bästa förutsättningarna för en modern verksamhet som vår, med höga krav och i ständig förändring.

Så här säger Inge Rigar, Kravanalytiker hos oss om vår arbetsplats;

"Den bästa arbetsplats oavsett bransch som jag varit på - som präglas av väldigt kompetenta människor som bryr sig om sitt uppdrag, sina kollegor och mig som individ."  

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att få arbeta i projekt och förvaltningsgrupper tillsammans med flera olika kompetenser och olika verksamheter såsom sjukvård, länstrafik, skolor och kultur. Vi är i en ständigt pågående utvecklingsresa där vår organisation präglas av processtänk och hög kvalitet i våra leveranser.  Vi arbetar alltid med att förbättra i alla led. Här blir du en viktig del och har stor möjlighet att kunna påverka.

För att du ska trivas hos oss

Du är en ansvarstagande lagspelare som driver på och bidrar med din entusiasm för att skapa förutsättningar för erfarenhetsutbyte och arbetsglädje. Du är strukturerad, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken. Du trivs i en miljö med ändrade omständigheter och gillar utmaningar.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast 12 januari, men gärna redan idag. För denna tjänst gör vi urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. För mer information kontakta enhetschef för analys och design Anna Leo telnr. 073-6878035. Facklig företrädare för Vision är Anna Flodin telnr. 010-242 42 97 och för SACO Pekka Sirviö Strandroth telnr. 010-242 65  54. Ange i din ansökan vilken av rollerna: projektledare, kravanalytiker, IT-arkitekter och testledare som du är intresserad av.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Ledare inom IT Tillbaka till lediga jobb