Röntgensjuksköterska

Röntgen, Länssjukhuset Ryhov

Vi på Röntgen i Jönköping står inför en stor utvecklingsresa där vi ska utvidga vår verksamhet inom angio/intervention, MR och PET-CT. Vi  behöver därför bli fler! Vill du göra denna resa tillsammans med oss? Välkommen din ansökan!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska, nyexaminerad eller rutinerad, som vill arbeta hos oss! Vi lägger stor vikt av erfarenhet från angio/intervention, PET CT och MR. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. 

Vi erbjuder dig

Hos oss kommer du ständigt att utvecklas på en förändrings- och utvecklingsinriktad arbetsplats. Under de kommande åren kommer vi installera ny utrustning och genomgå en stor ombyggnation. För att du ska få en bra start får du en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter. Är du en nyligen utbildad röntgensjuksköterska erbjuder dig ett väl inarbetat inskolningsprogram. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! 

Det här får du arbeta med

Som röntgensjuksköterska hos oss erbjuder vi varierande arbetsuppgifter inom våra olika modaliteter. Du kommer att ingå i ett team med flera professioner, där vi tillsammans skapar ett gott arbetsklimat, en bra arbetsmiljö och en god vård. 

För att du ska trivas hos oss

Eftersom du möter patienter dagligen har du ett intresse av att hjälpa andra och i ditt bemötande är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Du är en engagerad och ansvarsfull person som ser till både verksamhetens, remittentens och patientens bästa. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande och för oss är det viktigt att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt

Vi är en utvecklingsintensiv verksamhet och därför ser vi gärna att du trivs att arbeta i sådan miljö och att du brinner för röntgen lika mycket som vi! För att behålla en god arbetsmiljö är det viktigt med arbetsglädje och en bra teamkänsla. 

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Mats Homelius, 010-242 24 18 eller områdeschef Malin Strömberg Gustafsson, 010-242 33 12. Facklig representant för Vårdförbundet är Linda Liljeblad 036 -32 24 24.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdatum är 31 januari 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som Röntgensjuksköterska Tillbaka till lediga jobb