Legitimerad läkare

Barn och ungdomsmedicinska kliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vill du arbeta på ett av Sveriges sjukhus i toppklass? Är du intresserad av barnmedicin och vill bli en del av ett team som visat sig vara vägvinnande? I så fall, varmt välkommen med din ansökan.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare och som vill arbeta på barn- och ungdomsmedicinska kliniken på Länssjukhuset Ryhov.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett vikariat på 6 månader med tillträde efter överenskommelse.

Vi har en genomtänkt strategi när det gäller kompetensutveckling med återkommande internutbildning.

Som anställd hos oss har du dessutom fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta som legitimerad läkare på våra vårdenheter samt på barnakuten. Jourtjänstgöring som sjukhusbunden primärjour ingår.

Du arbetar i nära samarbete med andra professioner, vilket ger dig en bred kompetens och goda möjligheter till utveckling.
Hos oss arbetar idag 12 ST-läkare och 20 specialistläkare tillsammans med klinikens totalt cirka 180 medarbetare.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss behöver du vara en person som tycker om utmaningar och som är självgående och flexibel. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av vård av sjuka barn samt förmåga att arbeta med kvalitets- och förändringsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Det krävs goda kunskaper i svenska i tal och skrift, som lägst motsvarande C1-nivå enligt Europarådets nivåskala.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar aktivt utifrån FN:s barnkonvention och NOBAB:s standard för barn på sjukhus. Arbetet sker utifrån patientbehovsrelaterade grupper (PRG), där varje team följer upp och utvecklar sina processer. Som medarbetare hos oss är du del i team som följer upp och utvecklar.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Maria Ekelund, 010-242 22 10. Facklig företrädare för Läkarföreningen är Hanna Tilander, tel 010-242 22 57.

Sista ansökningsdag är 22 december 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Legitimerad läkare Tillbaka till lediga jobb