Sektionsledare MR-enheten

Röntgen, Värnamo Sjukhus

Under hösten 2019 invigde vi vår ombyggda MR-enheten på Värnamo sjukhus med två nya moderna magnetkameror av den nya generationen från Siemens, varav den ena är en 3T - den första i Region Jönköpings län. Har du erfarenhet av MR och vill du jobba på en av Sveriges modernaste MR-enhet? Då kan du vara vår nya sektionsledare! 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska, har erfarenhet av att ha arbetat med MR och som vill vara med att driva vår verksamhet framåt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med ett förordnade på tre år som sektionsledare. Tillträde sker enligt överenskommelse

Vi erbjuder dig

Utöver ett arbetslag fyllt av härliga kollegor kommer du få en arbetsplats där samarbete och arbetsglädje värderas högt. Vi arbetar mycket i team tillsammans med andra professioner. Du får arbeta i en ny maskinpark med den senaste MR-utrustningen, i nya och välplanerade lokaler.  För att du ska få en bra start får du en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter. Hos oss kommer du ständigt att utvecklas på en förändrings- och utvecklingsinriktad arbetsplats. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Här kan du läsa mer om våra förmåner!

Det här får du arbeta med

Som sektionsledare deltar du i en länsgemensam modalitetsgrupp där ni sektionsledare inom MR tillsammans driver utvecklings- och förändringsarbete i enlighet med verksamhetsplanen. Du ansvarar för MR-enheten vad gäller bland annat rutiner och bildoptimering, och är länken mellan arbetsgivare och medarbetare.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är trygg i dig själv och i din roll som röntgensjuksköterska. Du har god förmåga att strukturera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt och du har ett intresse av att hjälpa andra. Du är bra på att kommunicera med andra och är lyhörd och tillmötesgående i ditt bemötande. Vi tror att du är en person som har en vilja och ett intresse av att hitta lösningar tillsammans med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi är en utvecklingsintensiv verksamhet och därför ser vi gärna att du trivs att arbeta i en sådan miljö, och att du brinner för röntgen lika mycket som vi! För att behålla en god arbetsmiljö är det viktigt med arbetsglädje och en bra teamkänsla. 

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Ing-Marie Vestman, 010-244 76 01 eller Carin Peterson 010-244 76 02. Facklig representant för Vårdförbundet är Ann-Louise Ek, 010 – 244 89 42 eller 010 – 244 89 44.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdatum är 26 januari 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som Sektionsledare MR-enheten Tillbaka till lediga jobb