Undersköterska

Hälsans vårdcentral 1

Vi söker

Vi söker nu en undersköterska till vårt team, under en period på sex månader på 100%. Det finns stor möjlighet för förläggning av tjänsten.  Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett omväxlande arbete på vår vårdcentral. Som undersköterska hos oss arbetar du både självständigt och i team. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av provtagning, egen mottagning samt att assistera våra läkare i deras mottagningsarbete. Vi ger dig möjligheter till kompetensutveckling samt en introduktion som är anpassad efter dina tidigare erfarenheter.

Viss tjänstgöring på Närakuten i Ryhov kan bli aktuellt.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

För att du ska vara aktuell för tjänsten som undersköterska hos oss är ett grundläggande krav att du har undersköterskeutbildning samt körkort B. Vi ser det som positivt om du har vana av mottagningsarbetet på en vårdcentral sedan tidigare samt erfarenhet av Cosmic och provtagning. 

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet där vi bland annat ser att det är viktigt att du har god insikt i och kan skilja på personliga och professionella relationer i ditt arbete. Att du har ett situationsanpassat förhållningssätt samtidigt som du är initiativtagare genom att bland annat startar aktiviteter och uppnår resultat, på ett strukturerat sätt. Därutöver ser vi att det är viktigt att du är självgående och flexibel då vi ställs inför snabbt förändrade situationer, vilket också kräver att du är serviceinriktad. I arbetet på vårdcentralen är samarbetsförmågan viktig, att du har förmåga att bland annat vara lyhörd och konstruktiv i din relation till kollegorna. 

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 29 december 2019. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Dina Slatina Atovic, vårdenhetschef Hälsan 1, tel: 010-242 54 12, eller Marie Bergström facklig representant för Kommunal, tel: 010-242 54 05

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb