Leg arbetsterapeut

Psykiatriska rehabiliteringsenheten, Länssjukhuset Ryhov Jönköping

Vill du arbeta i ett team med ett öppet och positivt klimat där du får möjlighet att utvecklas?

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och gärna med erfarenhet av psykiatrisk rehabilitering som vill vara med och bidra med din kompetens och energi. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till september 2020 med tillträde efter överenskommelse.  

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierat arbete i ett arbetsteam med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. Som arbetsterapeut hos oss får du vara med och bidra i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbete.

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med fördjupad aktivitets- och funktionsutredning, gruppverksamhet och handledning för patienter som genomför en rehabiliteringsperiod på enheten. Du arbetar såväl individuellt som i team med fysioterapeut och övriga arbetsterapeutkollegor samt vårdadministratör.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss tror vi att du är en lugn och tillmötesgående person med ett professionellt förhållningssätt. Du har god självinsikt och kan vara flexibel i de situationer där det krävs. Vidare arbetar du självständigt och strukturerat. Då du kommer att arbeta med många olika människor är det viktigt att du har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   

Detta värderar vi högt

Verksamhetens mål utgår från alla människors lika värde. Därför värderas god samarbetsförmåga, empatisk förmåga och relationsskapande högt.

”Vi möts i ett sammanhang där vi får möjlighet att vara delaktiga och utvecklas tillsammans med andra.”

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till enhetschef Tinno Lomstad, 010-242 14 80 alt. tinno.lomstad@rjl.se Facklig företrädare för SACO är Matilda Öien, 010-242 56 51.

Sista ansökningsdag är den 5 januari men intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Leg arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb