Sjuksköterska

Urologavdelningen, Länssjukhuset Ryhov

Är du redo för en utmaning? Nu söker vi dig som vill vara en del av en klinik med framåtanda!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som vill arbeta med oss på urolgavdelningen, Länssjukhuset Ryhov. Erfarenhet av urologisk vård är meriterande. Tjänsten är ett vikariat, på heltid, som gäller fram till 2021-01-24 med tillträde 2020-01-20 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett arbete i tvärprofessionella team där varje arbetstagare ges möjlighet att utveckla sin kompetens för att möta invånarnas växande behov av en högkvalitativ urologisk vård.

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska på vårdavdelningen arbetar du bland annat med läkemedelsadministrering, provtagning och inskrivning av patienter. Du tillsammans med en undersköterska ansvarar för omvårdnaden och den pre- och postoperativa vården. Du blir en del av ett team som arbetar för en positiv arbetsmiljö där arbetsglädje är en viktig del i vardagen! Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla den urologiska vården och i din profession kommer du att bli en naturlig del i vårt utvecklingsarbete.

För att du ska trivas hos oss

Du arbetar bra med andra människor, tar egna initiativ, har förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter och är kreativ i ditt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Tomas Folkerud, 010–242 13 50 eller biträdande vårdenhetschef Ida Larsson, 010-242 63 09.

Sista ansökningsdag är den 17 december 2019. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb