Sjuksköterska

Medicinsk vårdenhet G, medicin- och geriatrikkliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Är du redo för nya möjligheter? Vi på Medicin G söker nu nya kollegor till vårt arbetslag. Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, nyexaminerad eller rutinerad, som vill arbeta tillsammans med vårt härliga arbetslag! Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. 

Vi erbjuder dig

Varför ska du välja medicinsk vårdenhet G som din nästa arbetsplats? Anledningarna är många, men den största är att medarbetarna trivs så bra här. Utöver ett arbete som präglas av variation blir du en del i ett arbetslag där arbetskamraterna trivs med varandra, som tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet och som hjälps åt och samarbetar. Om du börjar arbeta hos oss kommer du att kunna påverka arbetsplatsen, din egen vardag och den vård vi ger.

För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder!

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska innebär arbetet att du planerar, leder och organiserar omvårdnadsarbetet i det nära arbetet tillsammans med patienter och övriga professioner. Inom neurologin utreds och behandlas patienter med neurologiska sjukdomar. Begreppet stroke innefattar hjärninfarkt, intracerebrala blödningar och subarachnoidala blödningar. Inom geriatriken ger vi äldre, sköra och multisjuka personer en vård som är inriktad just på dem.

Hos oss får du möjlighet att följa en patient från ett akut insjuknande till rehabilitering och hemgång. Patienterna vi möter kan besväras av många olika sjukdomstillstånd, framförallt medicinska och infektiösa. På enheten har vi ett direktintag dygnet runt för patienter med misstanke om stroke eller TIA. Vi vårdar även patienter med andra neurologiska och allmänmedicinska sjukdomar. På enheten bedrivs ingen planerad verksamhet, utan till oss kommer patienterna antingen som strokelarm (rädda hjärnan), som direktinläggning från ambulans (fast track) eller via akutmottagningen.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är tycker om att ta egna initiativ och är bra på att strukturera ditt arbete. Du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och du trivs med att arbeta i en miljö där läget plötsligt kan bli akut. Eftersom du är trygg i dig själv har du god förmåga att arbeta lugnt och stabilt även i stressade situationer. Att arbeta i nära samarbete med andra är något som du har lätt för och är bra på. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. 

Detta värderar vi högt

På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång. 

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen kontakta vårdenhetschef Åsa Gustafsson Fasth, 010-243 45 05. 
Facklig företrädare för Vårdförbundet är Charlotte Sundström 010- 243 43 10. Sista ansökningsdag är den 12 januari 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb