Psykolog

Hälsans vårdcental 2

Vi söker

Vi söker en legitimerad psykolog för tillsvidareanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad kan diskuteras.

Vi erbjuder dig

- Ett stimulerande och utvecklande arbete, både självständigt och i team. Teamet består av ytterligare en psykolog, socionom och en arbetsterapeut.
- Regelbunden ärendehandledning
- Personlig kompetensutveckling

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du bedömer, utreder och behandlar vuxna patienter med lätt till måttlig psykisk ohälsa enligt regionens riktlinjer för psykosocialt arbete i primärvård. Du arbetar självständigt med bedömningar och behandlingsinsatser. Inom teamet värnar vi vår möjlighet till kollegialt stöd och samverkan. Inom primärvården eftersträvar vi hög tillgänglighet, vilket innebär att du främst kommer att arbeta med kortare behandlingskontakter. Vi jobbar med internetbehandling såväl som med behandling individuellt och i grupp. Du ingår i vårdcentralens psykosociala team där vi träffas varje vecka för teamkonferens. Du har också ett nära samarbete med andra yrkeskategorier på vårdcentralen runt patienten.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du är målinriktad och strukturerad och har ett genuint intresse av att hjälpa och stötta andra. Vidare ser vi gärna att du är flexibel och att du har förmågan att planera och driva ditt arbete på ett självständigt sätt. Du ser värdet av ett gott samarbete med kollegor och ledning och har ett positivt och tillmötesgående förhållningssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värnar om ett bra samarbete och vår arbetsmiljö präglas av engagemang och arbetsglädje. Vi vill alltid utvecklas och välkomnar medarbetares egna idéer och initiativ.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta verksamhetschef Marie Sigfridsson, tfn 010-242 58 12 eller leg psykolog Marie Rydell, tfn 010-242 58 33. Facklig företrädare för SACO är Eva Hessel, tfn 010-242 58 55

Sista ansökningsdag är den 31 december 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb