Chef Servicecenter

Servicecenter, Sjukhusstöd Verksamhetsstöd och service

Ser du lösningar och möjligheter?
Inspirerar du till ständiga förbättringar?
Är du handlingskraftig?
Är du en bra ledare?

Vi söker 

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning alternativt annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 1 maj eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Kundorientering, reaktionssnabbhet och samverkan är tre av Region Jönköpings läns grundläggande värderingar som vi alla har som ledstjärna i vårt arbete. Vi erbjuder stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i en verksamhet som präglas av högt tempo och arbetsglädje.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Tillsammans med medarbetarna ansvarar du för att tillhandahålla och kontinuerligt utveckla en god service.  Dina 27 medarbetare finns inom servicecenter på länets tre sjukhus, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping, Höglandssjukhuset i Eksjö samt Värnamo sjukhus. Du utgår från Jönköping.

Som enhetschef kommer du att ha personal- och resultatansvar vilket kräver förmåga att leda organisationen och medarbetarna till en välfungerande enhet med rätt kompetens hos dina medarbetare. 

För att du ska trivas hos oss

Du är en tydlig och närvarande ledare med förmåga att skapa ett öppet arbetsklimat som utgör grund för delaktighet, engagemang och ansvarstagande. Du samarbetar och samverkar för att din verksamhet i sin helhet blir så bra som möjligt. Du skapar förtroende genom att vara kunnig och lyhörd. Vi kommer att sätta stor vikt vid dina ledaregenskaper och din kommunikativa förmåga.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Gunnel Svedeskog Karlsson, tfn 010-242 41 67, 070-589 87 65.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 24 januari. Intervjuer är planerade att genomföras under vecka 6.

Sök jobbet som Chef Servicecenter Tillbaka till lediga jobb