Sommarjobb, extravaksresurs

Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Är du nyfiken på hur det är att jobba på sjukhus och vill du ha ett sommarjobb som gör skillnad? Då har vi jobbet för dig! Nu söker vi dig som vill jobba som extravaksresurs till Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. 

Vi söker

Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt sommarjobb och har ett intresse av att arbeta inom sjukvården. Genom att arbete som extravaksresurs får du en möjlighet att arbeta på flera olika kliniker, avdelningar och dessutom få värdefulla arbetslivserfarenheter. Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har avslutat termin fyra om du läser till sjuksköterska eller läkare.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierat arbete under sommaren 2020 om du väljer att jobba som extravaks undersköterska. Sommarvikariat är mellan 8 juni till 23 augusti. Innan du börjar får du en grundlig introduktion med utbildning för att vårda svårt sjuka patienter. I utbildningskonceptet ingår bland annat en grundläggande introduktionsdag för nyanställda, trakeostomivård, vård av svårt sjuk patient med basala kontroller såsom NEWS, ABCDE, HRL, provtagning och odlingar, smittskydd och hygien, KAD, vårdprevention, patientsäkerhet samt hospiteringsdag på IVA.

Det här får du arbeta med

Din uppgift är att övervaka svårt sjuka eller oroliga patienter. Patienterna kommer huvudsakligen från intensivvårdsavdelningen och många av dem har trakeostomi. Du kommer att rapportera förändringar i patientens tillstånd till ansvarig sjuksköterska.  Du ansvarar för omvårdnaden av patienten såsom personlig hygien som att tvätta, vända, munvård, arbeta med att förebygga trycksår, andningsgymnastik och mobilisering av patienten. I övervakningsuppdraget ingår kontroller enligt basala parametrar.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas ska du kunna arbeta självständigt och vara självgående. Du tycker det är givande och spännande att rotera mellan olika avdelningar och vi ser gärna att du är trygg och stabil i dig själv och i din yrkesroll. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet med patienten i fokus. Har du erfarenhet av att ha arbetet med extravak ser vi detta som positivt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Rydh Skogsberg, 010- 242 52 88. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 27 april 2020. Det kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har löpt ut. 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster

Sök jobbet som Sommarjobb, extravaksresurs Tillbaka till lediga jobb