Barntandvårdsstrateg

Folktandvården, Region Jönköpings län

Folktandvården i Region Jönköpings län arbetar för att ge länets invånare bästa möjliga munhälsa. Ett av våra viktigaste folkhälsouppdrag sedan över 80 år handlar om tandvård och munhälsa för barn och unga. Nu har vi ett spännande och unikt uppdrag för dig som är tandläkare med ett stort intresse för barntandvård. Som barntandvårdsstrateg hos oss kommer du att arbeta med att lyfta och utveckla barntandvårdsuppdraget och stödet för barn och ungas munhälsa, på strategisk nivå. 


Vill du veta mer om hur vi arbetar med barntandvårdsfrågor i länet? Läs mer om ett av våra projekt Tillsammans mot tandtrollen.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad tandläkare. Vi ser att du har flera års klinisk erfarenhet med betoning på barntandvård. Har du tidigare erfarenhet av journalsystemet T4 är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är delad mellan arbete som barntandvårdsstrateg och tjänstgöring som tandläkare. Val av klinik baseras på ditt önskemål och verksamhetens behov. En del av arbetet kommer utföras i Jönköping.

För oss är det viktigt att du mår bra och därför erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. För dig som flyttar till vårt län erbjuder vi också flyttbidrag.

Det här får du arbeta med
I din roll kommer du att arbeta strategiskt och utvecklingsinriktat med barntandvårdsfrågor. Dina arbetsuppgifter handlar bland annat om verksamhetsutveckling av en redan framgångsrik barntandvård, utvärdering och utveckling av vårdprogram i samarbete med specialisttandvården och Avdelningen för pedodonti, samt stöd till enskilda kliniker i barntandvårdsfrågor. Du har ett nära samarbete med både interna och externa samarbetspartners och ansvarar för Folktandvårdens information och kommunikation gällande barntandvård.

Övrig tid arbetar du som tandläkare på en av våra kliniker i länet med samtliga förkommande arbetsuppgifter inom en tandläkares kompetensområde.

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du har ett stort intresse av barntandvård. Du känner dig trygg i din yrkesroll och tar ansvar för din uppgift. För att nå uppsatta mål planerar, organiserar och prioriterar du ditt arbete på ett effektivt och strukturerat sätt.

Du har förmåga att se helheter och ta hänsyn till sakers betydelse och konsekvens under ett långsiktigt tidsperspektiv. Att väga samman komplex information och göra korrekta prioriteringar därefter är enkelt för dig.

Gott samarbete är något som du värdesätter och du är lyhörd och kommunikativ gentemot andra. Du anpassar din kommunikation efter situation och person samt har förmågan att förmedla ditt budskap på ett lättförståeligt och pedagogiskt sätt.

Detta värderar vi högt
Vill du veta mer om våra värderingar, mål och visioner? Läs mer om oss på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Michael Trollstad på telefonnummer 010-244 81 31.

Facklig kontaktperson för Tjänstetandläkarna är Eine Ståhl, 010-242 46 21.

Sista ansökningsdag är den 31 januari 2020. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Barntandvårdsstrateg Tillbaka till lediga jobb