Specialistläkare

Ögonmottagningen Värnamo

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad specialistläkare och vill få möjligheten att arbeta på Sveriges bästa sjukhus inom ögonsjukdomar. Önskvärt är att du har erfarenhet av kataraktkirurgi. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

Vi erbjuder dig

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Mottagningen har en bred verksamhet som omfattar allmänoftalmologi med jour dagtid, medicinsk retina, kataraktoperationer, extraokulära operationer och glaukom. Möjligheter till egen forskning är goda. Region Jönköpings län har en egen aktiv forskningsorganisation, Futurum. Du kan läsa mer på deras hemsida: http://plus.rjl.se/futurum.

Det här får du arbeta med

Som medarbetare hos oss kommer du att delta i såväl mottagnings-, som eventuell kirurgisk verksamhet.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss har du lätt för att samarbeta med andra och vi värdesätter egenskaper som positiv attityd, kreativitet, engagemang och flexibilitet. Du ser att patienten och dennes behov är i centrum. Vi har ett gott samarbete med de övriga ögonmottagningarna inom Region Jönköpings län. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För dig är förändringar en möjlighet till förbättring och utveckling och vi ser gärna att du vill vara med och utveckla våra arbetsmetoder och genom din kompetens bidra till att driva mottagningen framåt.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor eller funderingar kontakta gärna verksamhetschef Susanne Kauppinen Svensson, 010-244 74 63 alt. susanne.svensson.kauppinen@rjl.se. Facklig företrädare för Läkarförbundet Anders Ramsing, 010-244 72 17 .
Sista ansökningsdag är 31 januari 2020. Varmt välkomen med din ansökan!

Vi undanbeder oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistläkare Tillbaka till lediga jobb