Psykolog

Ungdomsmottagningen, Jönköping

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog till oss på Ungdomsmottagningen i Jönköping. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% med möjlighet till högre tjänstgöringsgrad utifrån överenskommelse. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett tvärprofessionellt arbetssätt med en jämn resursfördelning mellan medicinsk och psykosocial personal. I vårt team på mottagningen arbetar vi flera olika professioner såsom barnmorskor, kuratorer, en psykolog, en sjuksköterska och läkare. Verksamheten drivs av Regionen i samarbete med Jönköping kommun, Habo kommun och Mullsjö kommun och våra lokaler ligger centralt i Jönköping.

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Som psykolog kommer du stödja och behandla ungdomar med psykiska och psykosociala svårigheter. Ungdomarna du kommer att träffa är mellan 13 till 22 år. Du kommer att arbeta hälsofrämjande och förebyggande med ungdomarna. Tjänsten innebär även att vara med och utveckla mottagningens utåtriktade och förebyggande arbete tillsammans med dina kollegor.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du ska erfarenhet av och intresse för att arbeta med unga. Sexologisk kompetens är meriterande. 
Du ska kunna arbeta självständigt samtidigt som du ska kunna samarbeta bra med andra människor. Det är bra om du är flexibel och kan anpassa dig efter ändrade omständigheter. Vi ser gärna att du är kreativ och har ett nytänkande som du vill dela med dig av. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Anette Magnusson, 010-242 98 82. Facklig företrädare för Psykologförbundet är Mari Tuneström Svarén, 010-242 98 86. Sista ansökningsdag är den 26 januari 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb