Vårdadministratör

Habiliteringscentrum Värnamo

Är du vårdadministratör och söker ett varierat arbete i en intressant verksamhet? Välkommen till Habiliteringscentrum i Värnamo! Vi är en lagom stor och trevlig arbetsplats.

Vi söker

Vi söker en vårdadministratör för tillsvidaretjänst på heltid här i Värnamo. Önskvärt är kunskaper i Cosmic, goda IT-kunskaper samt goda kunskaper i svenska språket. Tillsättning sker enligt överenskommelse och provanställning kan komma att tillämpas. Stor vikt i urvalet kommer ligga vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete på Habiliteringscentrum där du har ett nära samarbete med många olika yrkesgrupper. Arbetet sker under dagtid från måndag till fredag. Viss möjlighet finns att anpassa dina arbetstider då vi har förmånen att använda oss av årsarbetstid.

Tjänsten är på heltid tillsvidare med tillträde 2020-03-02 eller efter överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som vårdadministratör hos oss arbetar du för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av reception och telefonservice, medicinsk dokumentation samt övriga administrativa uppgifter. Du kommer vara delaktig i att utveckla vårt arbetssätt samt verksamhetens mål.

För att du ska trivas hos oss

Bör du vara serviceinriktad, engagerad och ha förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Som vårdadministratör har du en viktig funktion på enheten som kräver god förmåga till samarbete och att vara flexibel i ditt arbete.

Grunden för vårt arbete är mötet med barn, ungdomar och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten. Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i en attraktiv region för alla.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa enhetschef Maria Hermansson Ström, 010-244 79 24, 076-136 52 37 eller läkarsekreterare Helena Kronstedt, 010-244 79 00.
Facklig företrädare för vision Sara Ericsson, 010-242 52 64.

Sista ansökningsdag är den 26 januari 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb