Tandhygienist, Råslätt Folktandvård

Råslätt Folktandvård Jönköping

På Råslätt Folktandvård ger vi dig möjlighet att växa i din yrkesroll i en spännande arbetsvardag. Hos oss möter och behandlar du människor i olika åldrar och med olika tandvårdserfarenheter.

På kliniken har vi en positiv kultur med stark sammanhållning och ett gott arbetsklimat. Vi tycker det är roligt med nya medarbetare och vi vet hur viktigt det är med en bra introduktion.  

Låter detta som något för dig? Missa då inte chansen att bli en i vårt team! 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet som tandhygienist eller av annat vårdyrke. Du har god datorvana och vi ser positivt på om du har kunskaper i journalsystemet T4.

Har du tidigare erfarenhet av uppsökande verksamhet eller extern verksamhet ser vi det som positivt. Körkort B är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  

Vi erbjuder dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Som ny medarbetare på kliniken får du ett individanpassat introduktionsprogram med god handledning.
Vi erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag och ett flyttbidrag till dig som flyttar till vårt län.

Det här får du arbeta med

Du får arbeta med all tandvård till barn och vuxna som förekommer inom en tandhygienists kompetensområde. Du bemöter och behandlar barn – och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. Hos oss hjälps vi åt i det dagliga arbetet, varför steril– och assistansarbete också kan förekomma. För dig med erfarenhet kommer också handledning av studenter och nya kollegor vara en del av tjänsten.   

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är trygg i rollen som tandhygienist och trivs att arbeta självständigt i en omväxlande arbetsmiljö. Du värdesätter gott samarbete och tillsammans med dina kollegor arbetar du för att nå verksamhetens mål. Genom din positiva attityd är du med och bidrar till en fortsatt god arbetsmiljö på kliniken. Du delar gärna med dig av dina idéer och bidrar till klinikens utveckling.

Du trivs i mötet med patienter och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa dem. Du är tillmötesgående i ditt bemötande och lyssnar på patientens behov. Hos oss möter du många olika patienter och du, liksom vi, värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund och kultur påverkat dig och andra. Du är tydlig i din kommunikation och har god förmåga att uttrycka dig på det svenska språket.

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Då tycker vi att du ska läsa mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Anna Magnusson tel: 010-242 97 20 eller klinikkoordinator Suzana Azizi tel: 010-242 97 11.

Facklig kontaktperson för SRAT är Ulrica Jonsson 010-242 38 47.

Sista ansökningsdag är den 28 januari 2020.

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandhygienist, Råslätt Folktandvård Tillbaka till lediga jobb