Sjuksköterska

Psykiatriska mottagningen, Nässjö

Är du en kreativ, erfaren och lösningsfokuserad sjuksköterska? Då kanske det är dig vi letar efter!

Vi söker

Vi söker dig som är en erfaren legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse för arbete i tvärprofessionella team och som vill göra skillnad i människors vardag. Vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse av psykiatri, samsjuklikhet och beroendevård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en individuellt anpassad introduktion följt av ett varierat och utvecklande arbete. Hos oss har du möjlighet att såväl utvecklas i din roll som att vara med och bidra till utvecklingen av vår mottagning. Vi arbetar ständigt med förbättringar för både våra patienter och vår egen arbetsmiljö. Vi tror att balans mellan arbete, familj och fritid får oss att må bra och vilket vi dels möjliggör genom flextid. Alla våra medarbetare har fri öppen sjukvård och tillgång till vårt personalgym, alternativt kan du använda ditt friskvårdsbidrag där du tränar.

Klicka här för att läsa mer om våra förmåner.

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med patienter med varierande diagnoser inom det psykiatriska området. Som sjuksköterska arbetar du med behandling och utredning. Därutöver är du ett stöd till våra patienter och samverkar med övriga aktörer så som exempelvis kommunen.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att du är en trygg och stabil person med god självinsikt. Du har ett professionellt förhållningssätt där du sätter patienten i fokus. Du tar ansvar för din uppgift och har mod att agera utifrån din egen och arbetsplatsens övertygelse. Vidare är du flexibel och har lätt för att anpassa dig efter olika omständigheter. Då ditt arbete kommer att ske utifrån ett tvärbaserat team är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra. 

Detta värderar vi högt

Vi arbetar med patientnära arbete, ett viktigt arbete som vi är stolta över. Tillsammans stöttar vi varandra i arbetet och värnar om en god arbetsmiljö där vi är positiva och sprider glädje. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till vårdenhetschef Emily Bjerker, 010-243 36 23 alternativt emily.bjerker@rjl.se. Facklig representant för Vårdförbundet Agneta Eckerström, 010-243 56 70.

Sista ansökningsdag är 26 januari men då intervjuer kan komma att ske löpande är du välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb