Sjuksköterska alternativt distriktssköterska

Vråens vårdcentral

Är du bra på att samordna, utveckla och tycker om patientkontakt så vill vi gärna att du söker jobb som vårdsamordnare hos oss!

Välkommen till en välbemannad vårdcentral med fräscha lokaler, härlig stämning och en god arbetsmiljö!

 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska för tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid men sysselsättningsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

-ett varierat och spännande arbete med möjlighet att arbeta förebyggande för en god hälsa hos våra invånare
-möjlighet till egna ansvarsområden baserat på kompetens och intresseområde
-intern och extern kompetensutveckling
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer ingå i teamet som arbetar med vårdsamordning på vårdcentralen. Där spelar du en viktig roll för patienter med många kontakter som har ett ökat behov av samordning inom vård och socialtjänst.
Du kommer även att arbeta med vårdcentralens digitala enhet samt vår akuta verksamhet, Närakuten där du har både planerade och oplanerade besök och ser till att triagering sker till rätt vårdnivå. Telefonrådgivning är en omfattande del av arbetet på en vårdcentral. Arbetet är främst på dagtid, men viss kvälls-och helgtjänstgöring på vår jourverksamhet ingår, där du själv kan vara med och påverka vilka pass du önskar. Vi arbetar ständigt med utveckling och förbättring och därför kommer din kompetens och ditt engagemang bli en värdefull resurs för oss och för våra patienter.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska och ska ha arbetat något år som färdigutexaminerad. Erfarenhet av primärvård är meriterande. Vi tror att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande med en vilja och förmåga att hjälpa andra. Arbetet kräver att du är självgående och kan strukturera det egna arbetet med en förståelse för helheten. Du samarbetar bra med andra och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Tillsammans bedriver vi vård med omtanke, helhet och kvalitet i fokus och erbjuder våra invånare första linjens vård, förebyggande insatser och rehabilitering. Vi uppmuntrar till nytänkande och strävar ständigt efter att utveckla vår verksamhet utifrån de behov som vår befolkning har.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kontakta verksamhetschef Annelie Sonéus tfn 010-244 30 06. Facklig företrädare för vårdförbundet är Kristina Bergholtz tfn. 072-5458538. Sista ansökningsdag är den 30/1.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska alternativt distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb