fysioterapeut

Nässjö vårdcentral

Vi söker dig som är fysioterapeut och som vill bidra till bästa möjliga hälsa för invånarna tillsammans med oss på Nässjö vårdcentral!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och som har erfarenhet av arbete på vårdcentral. Erfarenhet av triageringsarbete där du som fysioterapeut agerat första instans för besvär i rörelseapparaten är ett meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.

Det här får du arbeta med
Som fysioterapeut hos oss kommer du att ha ett självständigt och stimulerande arbete där du gör bedömningar och behandlar patienter i alla åldrar med varierande behov. Hos oss arbetar fysioterapeuterna utifrån en triageringsmodell, som primärinstans för problem från rörelse- och stödjeorganen, med mål att jobba enligt rätt använd kompetens.I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för rehabiliteringsinsatser d.v.s. bedömning, utredning samt vid behov behandling, rehabilitering och uppföljning enligt gällande styrdokument och Regionens FAKTA-dokument.

Du driver egen mottagning och planerar behandlingarna med del- och slutmål, där det är viktigt att du kan stå för din behandling och dina beslut. Behandlingsinsatser kan ske enskilt eller i grupp. I tjänsten ingår även telefonrådgivning, att ta emot och bedöma remisser, administrativa arbetsuppgifter samt kontakter och samverkan inom och utom organisationen.Vi är måna om att ta till vara på din kompetens och du kommer att delta i olika förbättringsarbeten.F

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss tror vi att du är trygg, stabil, ansvarsfull och tillmötesgående. Du arbetar bra med andra människor genom att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt och du har lätt för att anpassa dig till rådande omständigheter. Vi ser gärna att du är en person som ser helheten och kan ta hänsyn till större perspektiv och du kommer gärna med nya idéer och nya angreppssätt. Du skapar engagemang och delaktighet samt har förmåga att motivera andra till förändring. Du kan på ett självständigt sätt strukturera, planera och ta ansvar i ditt arbete. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte.Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Göran Runesson tfn 076-72 34 810. Fackliga företrädare för SACO är Johan Nyberg, tfn 010-242 37 32.

Sista ansökningsdag är den 3 februari. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som fysioterapeut Tillbaka till lediga jobb