Undersköterska

Kirurgmottagningen

Vi söker
Vi behöver en undersköterska till kirurgmottagningen.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Det är ett omväxlande och varierat arbete på vår mottagning, där du som undersköterska har en aktiv roll i mottagningsarbetet.
En viktig uppgift är att stötta och coacha patienter genom olika undersökningar.

Detta värderar vi högt
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med lång erfarenhet och som är trygg i din undersköterskeroll. Det är meriterande om du har vana av mottagningsarbete, kärlpatienter, bröstcancerpatienter, rektoskopimottagning samt såromläggning.
Då mycket av ditt arbete rör Cosmic ser vi gärna att du har erfarenhet av detta. 

Det är ett varierande arbete med höga krav på flexibilitet och initiativförmåga. Du behöver ha en hög stresströskel och ha lätt att växla upp tempot vid behov. Vi lägger stort värde på ett gott bemötande och en positiv inställning. Du ska kunna jobba självständigt och även fungera bra i grupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska på kirurgmottagningen assisterar du vid teamens olika läkarmottagningar. Du kommer även få assistera vid operationer samt ha ansvar för egna mottagningar med bland annat såromläggning och undertrycksbehandling.

Så här gör du om du är intresserad
Upplysningar om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Charlotte Jonsson, telefon 036-32 62 15.
Sista ansökningsdag är 31 januari 2020. Vi tillämpar löpande rekrytering vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har löpt ut.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb