Undersköterska

Akutmottagningen, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Triggas du av stor arbetsvariation och snabba växlingar i arbetstempo, samt vill utvecklas i din yrkesroll? Välkommen till oss!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som vill arbeta i en spännande verksamhet i utveckling. Har du erfarenhet av akutsjukvård eller liknande verksamhet är det starkt meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med högt kollegialt stöd och trivsel i teamet. Dina arbetsdagar kommer att bestå av många intressanta möten med människor som akut behöver din hjälp och vård. För flertalet patienter gör besöket på akutmottagningen verkligen skillnad! Genom att jobba hos oss får du en spännande utmaning och bredd i din undersköterskeprofession.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Som nyanställd hos oss får du en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. På akutkliniken bedrivs akutsjukvård dygnet runt och önskeschema tillämpas.

Exempel på andra förmåner vi erbjuder är fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder på följande länk: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med akut sjuka patienter. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat gipsning, provtagning, EKG-undersökning och katetersättning. Andra arbetsuppgifter är exempelvis att tillsammans med sjuksköterska prioritera de sökande på akutmottagningen. Visst receptionsarbete med registrering och bedömning av patienter i luckan ingår i tjänsten. Arbetet är varierande och vårdintensivt med ett snabbt patientflöde och mycket egenansvar.

För att du ska trivas hos oss

Om du tycker om att arbeta tvärprofessionellt med stor arbetsvariation och snabba växlingar i arbetstempo samt vill utvecklas i din yrkesroll, då kommer du att trivas hos oss!

Vi tror att du är en empatisk, flexibel och stresstålig person som har lätt för att samarbeta med dina kollegor. För oss är det viktigt att du är stabil och självgående, samt har förmågan att ta beslut i svåra situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På akutkliniken arbetar vi tillsammans och får varje dag nya patienter att bedöma och nya utmaningar att lösa. Vi möter patienter i alla åldrar och varje individ är helt unik. Utifrån dessa förutsättningar strävar vi alltid efter god och säker vård samt att ge ett professionellt bemötande.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Frida Johansson, 010-242 26 44 eller vårdenhetschef Therese Gustafsson 010-242 26 55. Fackliga företrädare för Kommunal är Susanne Borg och Weronica Wiklund, 010-242 2672.

Sista ansökningsdag är 31 januari men urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb