Tandläkare, Resursteam Folktandvården

Folktandvården Region Jönköpings län

Brinner du för jämlik tandvård och möjligheten till en god tandhälsa? Välkommen att söka en tjänst i Folktandvårdens resursteam! I den här rollen gör du skillnad!

Resursteamet är en central och nyinrättad funktion vid Folktandvården. Resursteamet består av tandsköterskor, tandläkare och tandhygienister med uppdrag att bemanna de av länets kliniker som har störst bemanningsbehov. För närvarande övervägande i den östra länsdelen. I de flesta fall rör det sig om klinker som har vakanser i avvaktan på nytillsättningar. Som del i resursteamet kommer du verka inom hela länet. Du reser på arbetstid med utgångspunkt i första hand från Nässjö.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med svensk tandläkarlegitimation. Du har flerårig erfarenhet av både barn och vuxentandvård. Du är van vid omhändertagande av akutpatienter. I övrigt är lustgaskompetens, sedering med Benzodiazepiner och erfarenhet av journalsystemet T4 meriterande. 

Då tjänsten innebär resor mellan de klinker som du bemannar är också körkort ett krav.

För tjänsten krävs att du har god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på det svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

I denna tjänst erbjuds du en anställning i Folktandvårdens resursteam. Anställningen är en projektanställning på två år, men du kan i grunden uppbära en tillsvidareanställning vid någon av våra kliniker. Under tiden för projektanställningen erbjuds du en lön med särskilt förmånliga villkor. Anställningen erbjuds på heltid men annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras. 

Vi erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag och för dig som flyttar till vårt län erbjuder vi flyttbidrag. Här kan du läsa mer om regionens övriga förmåner.  

Det här får du arbeta med

Som tandläkare i Folktandvårdens resursteam arbetar du med tandvård för barn och vuxna. Dina arbetsuppgifter innebär allt som ryms inom legitimationen, patientarbete, administrativt arbete och att leda teamet. Du bemöter och behandlar övervägande del barn men också vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. I rollen samarbetar du med övrig personal som också ingår i resursteamet och med tandsköterskor, tandhygienister, tandläkare och klinikledningar på de kliniker du bemannar. Även handledning kan förekomma.

För att du ska trivas hos oss

Du är en person med stort engagemang och ett entusiastiskt förhållningssätt. Du trivs med att arbeta i team och genom att vara lyhörd och prestigelös bidrar du till en positiv stämning. Att vara tandläkare i resursteam innebär en omväxlande arbetsmiljö. För att trivas med detta är du en flexibel person som har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du ser möjligheter och drivs av förändringar.

Du känner dig trygg i din yrkesroll och trivs med patientkontakt. I mötet med patienter är du omsorgsfull och kvalitetsmedveten. Du är enkel och tydlig i din kommunikation och försäkrar dig alltid om att ditt budskap nått fram. Du är lyhörd, tillmötesgående och gör vad du kan för att våra patienter ska få en god upplevelse av sitt besök hos oss.

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Läs mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor kring tjänsten välkommen att kontakta allmäntandvårdens verksamhetschefer, Kent Wendelström 072-221 33 83 eller Michael Trollstad 073-433 17 53.

Sista ansökningsdag är den 1 mars 2020. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag! Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandläkare, Resursteam Folktandvården Tillbaka till lediga jobb