Servicepersonal sommarjobb

Närservice Värnamo

Är du en glad och positiv person som vill arbeta med service och människor på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter?Gillar du utmaningar och är intresserad av att utvecklas?
Då ska du söka sommarjobb som servicepersonal till vår verksamhet, Närservice i Värnamo!

Vi söker

Inför sommaren söker vi nu servicepersonal till vår städverksamhet på Värnamo sjukhus och ytterområden såsom Folktandvård och Vårdcentraler i Smålandstenar, Gnosjö, Gislaved, Rydaholm och Vråen. 
Tjänsterna avser tidsbegränsade uppdrag under veckorna 25 - 28 och veckorna 29 - 32.

Det här får du arbeta med

Arbetar du som servicepersonal på Värnamo sjukhus består arbetsuppgifterna av städning av avdelningar och mottagningar på sjukhuset. Arbetar du på något av ytterområdena kommer du att städa vårdcentraler och Folktandvårdskliniker.

Arbetstiderna är måndag till fredag med start kl. 06.00. Vissa helgpass kan förekomma.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som har en god förmåga att samarbeta och är tydlig i din kommunikation, är serviceinriktad och har förmåga att själv strukturera ditt arbete. Du är noggrann med kvalitén på ditt arbete, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ett lugn i stressiga situationer.
Har du tidigare erfarenhet av städ så är detta meriterande. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ange i ansökan om du har körkort för bil och om det gäller manuell eller automat.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta serviceledare Helena Åsberg tfn. 010 244 71 63 eller Camilla Nilsson tfn. 010 244 70 97 eller Britt-Marie Persson 010 244 71 59.

Välkommen att söka sommarjobb hos oss! Sista ansökningsdag är den 31 mars.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Servicepersonal sommarjobb Tillbaka till lediga jobb