Tandläkare, Folktandvården Region Jönköpings län

Folktandvården, Region Jönköpings län

Nu är det dags för vårens stora tandläkarrekrytering! Vi fyller på med fler entusiastiska och engagerade tandläkare till flertalet kliniker runtom i länet och söker både dig som är ny i yrket likväl dig med rik erfarenhet.

 

Vi som arbetar på Folktandvården, Region Jönköpings län bildar en gemensam styrka för att ge regionens invånare Sveriges bästa munhälsa. Bli en del av oss!


Vi söker 
Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation eller är i slutet av din tandläkarutbildning. Körkort B är meriterande liksom erfarenhet av journalsystemet T4.

Vi förväntar oss att du har en ambition att utvecklas i din yrkesroll med mål att bli en riktigt bra allmäntandläkare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Våra kliniker 
Just nu söker vi tandläkare till flera kliniker i Region Jönköpings län, välkommen att lära känna dem mer genom att Titta in på våra kliniker. För närvarande har vi främst lediga tjänster på kliniker utanför Jönköpings tätort.

I din ansökan så ber vi dig att uppge och motivera om det är ett specifikt område eller klinik i länet som du är intresserad av och kan tänka dig att jobba på. Vid intresse kan vi också erbjuda dig att arbeta på fler kliniker än den där du har din placering. Detta ger dig en möjlighet att se ett bredare patientklientel och få lära känna en större del av vår verksamhet.

Vi erbjuder dig 
En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag och för dig som flyttar till vårt län erbjuder vi flyttbidrag.

Som tandläkare inom Folktandvården erbjuds du en genomtänkt och yrkesanpassad introduktion både på den egna arbetsplatsen, men också i Folktandvården i sin helhet. Vi har en hög standard på lokaler, utrustning och IT. Bra integrerade IT-system förenklar den kliniska vardagen och skapar trygghet för både medarbetare och patient.

Vi jobbar dagligen i en stimulerande miljö med många intressanta och spännande patientfall. Det gedigna vårdpanoramat gör att du snabbt blir duktig i din yrkesroll. Inom vår organisation har vi ett utvecklande kunskapsflöde genom ett tätt samarbete mellan allmäntandvården och specialisttandvården vid Odontologiska Institutionen. Tillsammans hjälps vi åt och lär av varandra i vardagen.

Det här får du arbeta med
Tandvård för barn och vuxna inom hela odontologin. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? På sidan Möt Folktandvårdens medarbetare kan du bland annat läsa om Laith som började sin karriär som sommarjobbare och som nu arbetar som tandläkare på Sävsjö Folktandvård. 

För att du ska trivas hos oss
Du är en person med stort engagemang och ett entusiastiskt förhållningssätt. Som medarbetare hos oss möter du en mångfald av människor och du har förmågan att anpassa dig till varje enskilt möte. Du är enkel och tydlig i din kommunikation och försäkrar dig om att ditt budskap nått fram.

Du trivs i en vardag som snabbt får ändrade förutsättningar och du arbetar strukturerat och tar de initiativ som krävs för att arbetet ska drivas framåt. Genom att vara lyhörd och prestigelös bidrar du till ett gott samarbete med patienter liksom dina kollegor.

Detta värderar vi högt
Folktandvården, Region Jönköpings län, arbetar för en god munhälsa hela livet, i hela länet. Vi är en passionerad folkhälsoaktör som kommit långt i vår strävan efter en jämlik tandvård för alla men det finns fortfarande arbete att göra. Möt våra medarbetare och upptäck mer av oss genom att klicka dig vidare till Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad
Du ansöker till tjänsten genom att registrera dig via länken nedan och ange om det är ett specifikt område eller klinik i länet som du är intresserad av. 

Sista ansökningsdag är den 1 mars 2020. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vid frågor om rekryteringsprocessen, välkommen att kontakta HR-partner Matilda Sjölin på matilda.sjolin@rjl.se.

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandläkare, Folktandvården Region Jönköpings län Tillbaka till lediga jobb