Biträdande verksamhetschef

Medicin- och geriatrikkliniken, Värnamo sjukhus

Då en av våra uppskattade medarbetare nu går i pension söker vi hennes ersättare. Vi söker nu biträdande verksamhetschef till en av Värnamo sjukhus största kliniker. Nyfiken på att få vara en betydande del av vår kliniks utveckling? Läs mer här. #sverigesviktigastejobb

Vi söker

Du skall vara legitimerad inom någon av sjukvårdens professioner. Då verksamhetschefen är läkare är det önskvärt, men inte ett krav, att du är legitimerad sjuksköterska.

Vi tror att du har en gedigen erfarenhet av att leda och utveckla vården, med speciellt fokus på slutenvård. Det är mycket meriterande att ha chefserfarenhet, gärna också erfarenhet av att leda genom andra, då huvuddelen av dina medarbetare själva är chefer.

Det här får du arbeta med

Som biträdande verksamhetschef kommer du att arbeta tillsammans med verksamhetschefen i ledningen av kliniken.

Du kommer att ha stor frihet att identifiera förbättringsområden och att självständigt driva verksamhetsutveckling för att fortsätta att utveckla kliniken.

Du kommer att ha ett direkt ledningsansvar för de vårdenhetschefer som ansvarar för våra fyra slutenvårdsavdelningar samt vara chef för vårdenhetschefen för vår dialysverksamhet.

Du är en självskriven medlem i klinikens ledningsgrupp. I verksamhetschefens frånvaro ingår det i dina arbetsuppgifter att vara hans ersättare.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas här hos oss så är du en person som tar initiativ - du tycker det är kul att sätta igång aktiviteter och uppnå resultat. Du känner dig bekväm med att anpassa dig till ändrade omständigheter och du ser möjligheter i förändringar. Du har lätt för att anpassa din kommunikation och för att skapa engagemang och delaktighet hos andra.

Vidare är du trygg i en ledarroll, gör korrekta avvägningar och prioriteringar samtidigt som du har lätt för att se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta verksamhetschef Medicin -och geriatrikkliniken i Värnamo Magnus Cernerud, 010-244 57 68.

Sista ansökningsdag är den 23 februari 2020.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Biträdande verksamhetschef Tillbaka till lediga jobb