Optiker

Ögonmottagningen Eksjö

Vill du arbeta tillsammans med ett härligt gäng på Ögonkliniken i Eksjö?

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad Optiker och vill arbeta tillsammans med oss på Ögonkliniken i Eksjö. Vi ser gärna att du har ett par års arbetserfarenhet, kontaktlinsbehörighet ses som meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett vikariat på 1år. Tjänsten ger dig möjlighet att arbeta antingen deltid eller heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du blir del av en spännande verksamhet i ständig utveckling och en arbetsgrupp med god gemenskap.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

På ögonmottagningen arbetar vi tillsammans med glädje och energi för hög medicinsk kompetens, effektiva flöden med den modernaste tekniken i en anda där vi alla hjälps åt. Som optiker på ögonmottagningen är du en viktig del i teamarbete med andra kompetenser men du har också ansvar för egna patienter. I arbetet med rätt använd kompetens kommer dina arbetsuppgifter att variera i takt med utvecklingen inom ögonsjukvården.

För att du ska trivas hos oss

Hos oss behöver du kunna arbeta självständigt men det krävs också att du kan samarbeta bra med andra och bidra i teamarbete då klinikens arbete drivs i processteam kring de olika diagnoserna. Du förväntas ta en aktiv del i detta arbete och hjälpa till att driva förbättrings- och utvecklingsarbetet. Vi söker dig som är flexibel och ser gärna att du är öppen för att hitta nya sätt och möjligheter att utföra uppdraget. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Susanne Lagergren Gross tfn: 010-243 58 50/ 076-778 29 51. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 28 februari. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Optiker Tillbaka till lediga jobb