Operationssjuksköterska

Operations- och intensivvårdskliniken, Inneliggandesidan, Länssjukhuset Ryhov

Vill du arbeta som operationssjuksköterska på en av Sveriges bästa Operations- och intensivvårdskliniker? Sök då tjänsten hos oss!

Vi söker

Vi söker en legitimerad specialistsjuksköterska som vill arbeta på en av Sveriges bästa operations- och intensivvårdskliniker på Länssjukhuset Ryhov, Jönköping. Tjänsten är en tillsvidareanställning där du kan arbeta dag alternativt natt. Tillträde enligt överenskommelse. Kvällar, helger med beredskap och jourtjänstgöring ingår.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig att arbeta i vårt team på inneliggandesidan. Vi sätter våra mål högt och vår vision är att tillsammans erbjuda operations- och intensivvård i världsklass. Utmanande? Javisst! Men vi jobbar långsiktigt och målmedvetet. Vi har roligt, utvecklas och lär oss tillsammans. Det borgar för en god arbetsmiljö och därmed trivsel. Trivs man och har bra kompetens, då har vi förutsättningar för att erbjuda våra patienter utomordentligt god sjukvård.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder på Region Jönköpings län.

Det här får du arbeta med

Att arbeta som operationssjuksköterska innebär en spännande kombination av omvårdnad och högteknologi. Du befinner dig i händelsernas centrum som en viktig kugge i operationsteamet där olika professioner arbetar tillsammans för patientens bästa. Det gäller att vara flexibel i både tanke och handling och därmed fatta snabba beslut. En lugn operation kan hastigt förvandlas till en akut situation. Dessutom deltar du i det fortlöpande i kvalitets- och förbättringsarbetet.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss ser vi att du är strukturerad, har en god samarbetsförmåga, är empatisk och flexibel. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande verksamhet samt datorvana. Körkort är ett krav i tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi har ett personcentrerat arbetssätt och har både kompetens och möjlighet att fokusera på en patient åt gången. En god upplevelse för patienten i en svår situation är vårt fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Vårdenhetschef Elisabet Edström, 010-242 28 18.

Sista ansökningsdag är den 29 februari. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Operationssjuksköterska Tillbaka till lediga jobb