Professionsansvarig för verksamhetsförlagd utbildning för tandhygienister

Folktandvården Region Jönköpings län

Är du en tandhygienist som brinner för handledning? Välkommen att söka tjänsten som Professionsansvarig för verksamhetsförlagd utbildning för tandhygienister. I samarbete med tandhygienistprogrammet vid Jönköpings University, Hälsohögskolan verkar du för att studenter, som kan bli framtida medarbetare, får positiva erfarenheter och god utbildningskvalitet vid sin verksamhetsförlagda utbildning, (VFU) inom Region Jönköpings län. 

Vi söker

Dig som har kandidatexamen som tandhygienist. Du har minst 2 års erfarenhet som tandhygienist. Du har ett stort intresse för forskning och utbildning, har du magisterexamen är det meriterande. Du har erfarenhet av att handleda studenter på klink och har handledarutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har kompetens och erfarenhet av interpersonellt lärande och av att samverka med andra professioner. 

I uppdraget ingår en del resor i länet och därför krävs körkort.

Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Ett uppdrag som professionsansvarig motsvarande en 20 % tjänst på årsbasis. Dina arbetsuppgifter följer tandhygienistprogrammets VFU perioder vilket innebär att även arbetsbelastningen varierar, men över ett år motsvarar ungefär 20 %. 

I grunden har du en tillsvidareanställning och upp till heltid arbetar du som tandhygienist vid någon av länets kliniker.

Vi erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag och för dig som flyttar till vårt län erbjuder vi flyttbidrag. Här kan du läsa mer om regionens övriga förmåner.  

Det här får du arbeta med

Som professionsansvarig är du en länk mellan tandhygienistprogrammet och Folktandvårdens kliniker. Du fördelar platser för VFU inom Region Jönköpings län. I rollen har du har kontakt med studenter som du vägleder, utmanar och coachar. Du stödjer de kliniska handledarna och förmedlar information mellan högskolan och Regionen samt har ett nära samarbete med de övriga professionsansvariga inom Futurum, akademin för hälsa och vård. 

För att du ska trivas hos oss

Arbetet som professionsansvarig är mycket självständigt och du driver dina egna processer framåt. Detta förutsätter att du på ett självgående sätt tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är strukturerad, planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån den tidsplan som du själv har satt upp utifrån givna ramar. Dina arbetsuppgifter innebär mycket kontakter med såväl studenter som handledare och lärare. Detta kräver en god samarbetsförmåga och att du kan kommunicera på ett lyhört och smidigt sätt.

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Läs mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta Tandvårdsdirektör Agnetha Bartoll, 010-242 53 32.

Sista ansökningsdag är den 1 mars 2020. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Professionsansvarig för verksamhetsförlagd utbildning för tandhygienister Tillbaka till lediga jobb