Klinikkoordinator, Vetlanda Folktandvård

Vetlanda Folktandvård

Har du ett intresse för ledarskap och brinner för utveckling? Nu söker vi en klinikkoordinator till Vetlanda Folktandvård som vill vara delaktig i att forma en klinik under utveckling. Välkommen med din ansökan! 

Vi söker

Vi söker dig som har ett stort intresse av att leda människor och processer. Du har intresse för utvecklingsfrågor och vill vara delaktig i arbetet med att forma framtidens attraktiva arbetsplats.

Har du tidigare arbetat med personalfrågor, schemaläggning, budget och uppföljning ser vi det som positivt. Kunskap i journalsystemet T4 är meriterande, och vi ser gärna att du har erfarenhet av att handleda och introducera nya medarbetare.

Du är utbildad tandsköterska eller legitimerad tandhygienist med några års arbetslivserfarenhet inom din profession.

För tjänsten krävs körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din motivation att anta en ny utmaning.  

Vi erbjuder dig

Du erbjuds en tillsvidareanställning som tandsköterska eller tandhygienist. Tjänsten som klinikkoordinator är ett tidsförordnande på 2 år med möjlighet till förlängning. Start sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag och för dig som flyttar till vårt län erbjuder vi flyttbidrag. Här kan du läsa mer om regionens övriga förmåner.  

Det här får du arbeta med

Som klinikkoordinator är du klinikchefens ledningsstöd. Tillsammans arbetar ni med planering, styrning och utveckling av medarbetare och verksamhet. Du arbetar också med tidboksplanering, ekonomi-, schema- och personalfrågor.

Till följd av vakanser bemannas kliniken i dagsläget även av personal från andra kliniker i länet och just nu pågår en tillsättning av ett övergripande resursteam. Resursteamet består av tandsköterskor, tandläkare och tandhygienister med uppdrag att bemanna de av länets kliniker som har störst bemanningsbehov. Som klinikkoordinator har du en viktig roll i arbetet att planera schema och skapa goda förutsättningar för såväl resursteamet som klinikens fasta personal.

I denna tjänst ges du också möjlighet att få vara en del i ett spännande övergripande utvecklingsarbete med fokus på att skapa attraktiva arbetsplatser för att säkra kompetensförsörjningen på våra kliniker.

Vill du veta mer om hur en klinikkoordinators vardag ser ut på en annan klinik? Läs mer om Susannes arbete på Bankeryd Folktandvård här.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är trygg i dig själv och trivs i rollen som arbetsgivarrepresentant.  Du tar ansvar för dina uppgifter och drivs av nya utmaningar. Hos oss är ingen dag den andra lik, varför du behöver vara lösningsfokuserad och snabbt kunna ställa om till nya förutsättningar. Du tar de initiativ om krävs för att driva arbetet framåt.

Som klinikkoordinator kommer du att ha stora kontaktytor, varför du behöver vara lyhörd och trivas i samarbete med andra. I din kommunikation är du tydlig och du har förmågan att anpassa ditt sätt att kommunicera beroende på person och situation. Du motiverar medarbetarna och skapar engagemang och delaktighet på kliniken. Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på det svenska språket. 

Detta värderar vi högt

Som klinikkoordinator är du en god förebild utifrån organisationens värderingar. Du är en arbetsgivarrepresentant och arbetar efter våra mål och visioner. För att läsa mer om detta går du in på Jobba på Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Christer Edlund på 072-239 15 35.

Sista ansökningsdag är den 21 februari 2020.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. 

Sök jobbet som Klinikkoordinator, Vetlanda Folktandvård Tillbaka till lediga jobb