Fysioterapeut/sjukgymnast

Rehabiliteringscentrum, Länssjukhuset Ryhov Jönköping

Är du fysioterapeut/sjukgymnast och intresserad av ett arbete som präglas av samarbete och lagkänsla? Då är Rehabiliteringscentrum platsen för dig. Välkommen att bli en del av vår kompetenta och positiva arbetsgrupp.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och har ett genuint intresse för att jobba med rehabilitering av  patienter inom specialistvården. Meriterande är erfarenheter inom ortopedi samt goda IT kunskaper gärna inom journalsystemet Cosmic. Tjänsten är en tillsvidaretjänst inom rehabiliteringscentrum, med start enligt överenskommelse.
Du kommer inledningvis att tjänstgöra på ett vikariat med huvudfokus på ortopedkirurgiska patienter tom 2021-08-31. 

Vi erbjuder dig

Du kommer arbeta tillsammans med ett härligt gäng fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter och annan vårdpersonal. Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande arbete i en verksamhet som hela tiden strävar efter att ligga i framkant. Vi lägger stort fokus på ett engagerat medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med ortopedpatienter inom slutenvården där du har ett tätt samarbete med andra sjukgymnastkollegor och annan vårdpersonal. Du kommer att vara efterfrågad då sjukgymnaster är en självklar samarbetspartner på ortopedkliniken. Föreläsningar för andra personalgrupper förekommer. Beroende på kompetens hos den sökande så kan behandlingar inom öppenvården diskuteras. Viss helgtjänstgöring ingår i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss gillar du att arbeta i tvärprofessionella team men du gillar också att arbeta självständigt. Du är strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetarteam har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov som uppstår i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Områdeschef Annelie Winström, tfn 073-0344051.

Sista ansökningsdag är den 2 mars 2020.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut/sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb