Tandsköterska, Avdelningen för klinisk bettfysiologi

Käkkirurgiska kliniken

Välkommen till en medarbetargrupp där du får möjlighet att arbeta delegerat tillsammans med ditt team. Hos oss får du också möjlighet till individuell kompetensutveckling och få ta stort ansvar i ditt uppdrag.

Varje år utreder vi cirka 450 patienter med bettfysiologiska frågeställningar. Inom området bettfysiologi arbetar för närvarande totalt 6 personer. Vid käkkirurgiska kliniken arbetar cirka 60 personer och förutom bettfysiologi bedrivs även käkkirurgi, orofacial medicin och odontologisk radiologi i lokalerna.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med intresse för bettfysiologi. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet kring delegerat arbete inom tandvården samt har arbetat i journalsystemet T4.

Även annan erfarenhet som kan tillgodogöras i syfte att åstadkomma ett högkvalitativt patientomhändertagande ser vi som positivt. Du har förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på det svenska språket. Körkort är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig
Ett vikariat på heltid under ett år med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag om 3 000 kronor per år och i samband med en eventuell flytt till vårt län erbjuder vi också flyttbidrag. 

Det här får du arbeta med
Som tandsköterska hos oss assisterar du tandläkare och arbetar självständigt med delegerade behandlingsinsatser på avdelningens patienter. Du bemöter och behandlar patienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. Du ger rådgivning till patienter via telefon. Extern verksamhet, utbildningsinsatser och handledning förekommer också. Periodvis är du involverad i avdelningens kliniska forskning.

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du är trygg i dig själv och i din yrkesroll. Ditt patientomhändertagande utmärker sig genom ditt empatiska och respektfulla förhållningssätt. Du är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande och har förmåga att lyssna in patientens behov. Du anstränger dig för att tillgodose förväntningar och hitta lösningar. Genom att anpassa din kommunikation till situation och person når du fram med ditt budskap och lyckas göra skillnad.

Detta värderar vi högt
Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Läs mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor kring tjänsten kontakta verksamhetschef Carl Sterwin, carl.sterwin@rjl.se eller klinikkoordinator Anna Stanton, anna.stanton@rjl.se

Sista ansökningsdag är 23 februari 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. 

Sök jobbet som Tandsköterska, Avdelningen för klinisk bettfysiologi Tillbaka till lediga jobb