Distriktssköterska/sjuksköterska

Habo vårdcentral

Vi söker

En var våra kollegor studerar till distriktssköterska och ytterligare kollegor har valt att minska sin anställningsgrad, så vi har ett vikariat på 100 %  till och med 31/8-2021. Vi söker därför en engagerad distriktssköterska/sjuksköterska för vikariat med tillträde 1/6-2020 eller enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvård och/eller vana att arbeta i Cosmic och Tele-Q. Meriterande med specialistutbildning. Du gillar att arbeta självständigt, men uppskattar och deltar i gruppens gemensamma uppdrag. Du har god kommunikationsförmåga och ser dialogen som ett viktigt verktyg.

Vi erbjuder dig

Bra Liv Habo är en välfungerade och hälsofrämjande vårdcentral. Du kommer att arbeta i en kreativ organisation med kompetenta kollegor. Vi eftersträvar en självklar samverkan mellan olika professioner för att nå det bästa resultatet för patienten.

Vi erbjuder en tjänst på heltid, vikariat. Tillträde 1 juni 2020, eller enligt överenskommelse. Vikariatet sträcker sig till 31 augusti 2021.

Det här får du arbeta med

Ett arbete som sjuksköterska på vår enhet innebär en variation av uppgifter. Hos oss får du ett stimulerande arbete som växlar mellan mottagningsarbete, telefonrådgivning och din egen specialistsköterskemottagning inom ditt kompetensområde. Vi bemannar även Närakuten Jönköping med sjuksköterskor, läkare och vårdadministratörer någon gång per månad, vilket betyder att kvälls- och helgtjänstgöring ingår i arbetet. Dessutom kommer du, tillsammans med oss, att vara med och utveckla Habo vårdcentral till en fortsatt attraktiv vårdcentral för patienter och medarbetare.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du är en självständig initiativtagare som har lätt att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du arbetar strukturerat och har vilja och förmåga att hitta lösningar.
Våra värderingar är omtanke, helhetssyn och kvalitet.

Vi erbjuder:

  • Arbete i en inspirerande arbetsgrupp med hög grad av samarbete och kommunikation
  • Arbetstid mån-fre med flextidsavtal. Vi har öppet kl. 7.30-17.00 varje vardag. Kvälls- och helgarbete förekommer på Närakuten.
  • Möjlighet till deltagande i utvecklingsarbete
  • Kollektivavtal
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Detta värderar vi högt

Vi vill gärna utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel.

I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet där egenskaper som social kompetens och förmåga att strukturera arbetet är betydelsefulla.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta bitr. verksamhetschef Daniel Brandon, tfn 076-113 92 56. Sista ansökningsdag är 2020-02-23. Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb