Vårdadministratör

Råslätt vårdcentral

Brinner du för utveckling och att komma med nya idéer och initiativ? Sök då tjänsten som vårdadministratör hos oss på Råslätts vårdcentral! 

Vi söker
Vi söker nu dig som är utbildad vårdadministratör alternativt läkarsekreterare och som har goda kunskaper i svenska och förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Tjänsten är tillsvidare och du erbjuds anställning på heltid i första hand, men sysselsättningsgraden kan diskuteras utifrån dina önskemål. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Förutom vår obligatoriska fredagsfika och givna skratt tillsammans med dina kollegor erbjuder vi dig också ett varierat, roligt och spännande arbete med många kontaktytor där din kompetens tas tillvara och stimuleras.
Att arbeta hos oss innebär att du erbjuds möjlighet att delta i utvecklings- och förbättringsarbeten. Du erbjuds också personlig kompetensutveckling och utveckling inom ett eget spetsområde inom ramen för ditt uppdrag.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Hos oss kommer du att vara en viktig del i vårdcentralens övergripande uppdrag, att ge god och säker vård och service till vårdcentralens patienter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara medicinsk dokumentation, receptionsarbete, diagnosklassificering samt övriga vårdadministrativa uppgifter.  Även receptionsarbete på primärvårdens gemensamma Närakut Jönköping ingår, cirka 3 kvälls- eller helgpass per år.

Du är ofta patientens första kontakt med vårdcentralen och du kommer att vara vårdcentralens administrativa expert. Framåt kommer vi fokusera mycket på att utveckla vårt uppdrag och vi hoppas att du vill vara med på vår resa.

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du som söker känner ett genuint engagemang för ditt yrke, där du drivs av att få vara med och utveckla arbetsgruppen samt där du kommer med egna initiativ, ger förslag på nya arbetssätt och utvecklingsmöjligheter.

Detta värderar vi högt
Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av arbetsglädje, engagemang, dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Maria Ericson, tfn 010-242 37 08.
Sista ansökningsdag är 2020-02-25. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb