Administrativ samordnare

Ortopedkliniken

Är du redo för ditt nästa steg? Vill du ta del av vår härliga gemenskap på Ortopedkliniken, Länssjukhuset Ryhov? Sök då tjänsten som administrativ samordnare för att bli en del av vår verksamhet!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/läkarsekreterare och har erfarenhet inom yrket. Vi ser gärna att du har erfarenhet av vårt journalsystem Cosmic. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du har ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper inom ortopedkliniken. Du arbetar kontorstider och har dessutom fredagen förlagd som en kortare arbetsdag.

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

I dina arbetsuppgifter ingår att vara verksamhetschefens sekreterare samt sekreterare i samverkansgrupp och ledningsgrupp. Du ingår i klinikens ledningsgrupp med ett nära samarbete med klinikens övriga enhetschefer. Du arbetar tillsammans med verksamhetschefen i klinikövergripande administrativa frågor. Du attesterar fakturor, ta fram verksamhetsstatistik och väntetider för publicering, administrerar kurs- och konferensverksamhet samt är klinikens arkivredogörare. Du medverkar vid introduktion av läkare. Du är ärendesamordnare i avvikelsehanteringssystemet Synergi. I befattningen ingår också att ersätta administrativ enhetschef vid dennes frånvaro.

För att du ska trivas hos oss

Som person har du lätt för att samarbeta med andra, är flexibel och kan snabbt göra omprioriteringar i det dagliga arbetet. Du är serviceinriktad och noggrann i ditt arbete och har förmåga att arbeta självständigt. Vi värdesätter ett positivt förhållningsätt till både arbetskamrater och arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Catarina Norheim, 010-242 15 15 eller administrativ samordnare Marianne Bengtsson, 010-242 15 14. Sista ansökningsdag är den 21 februari. 

Urval och intervjuer kan ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Administrativ samordnare Tillbaka till lediga jobb