Socionom

Psykiatriska kliniken, mottagning 1, Värnamo Sjukhus

Vill du arbeta på ett av Sveriges bästa sjukhus? Som medarbetare hos oss arbetar du på en arbetsplats i framkant där du har möjlighet att forma din tjänst och utvecklas i ditt yrkesutövande!   

Vi söker

Vi söker dig som är nyfiken på att vara med och utveckla vår verksamhet och som vill bidra med energi och nytänkande. Hos oss har du möjlighet att forma din tjänst och utvecklas i ditt yrkesutövande!

Du är utbildad socionom och intresserad av att arbeta med snabba bedömningar i vår jourverksamhet samt behandlingar i vårt beroendeteam. Har du tidigare erfarenhet inom området psykiatri är det ett stort plus. Då resor förkommer i tjänsten är körkort B ett krav.   

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tjänstgöring under dagtid. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en trivsam arbetsplats med gott samarbete, engagerade medarbetare och ett glatt gäng på ett av Sveriges bästa sjukhus. Här får du vara med i uppstarten av vår psykosociala jourverksamhet och arbeta inom vårdjour och beroendeenhet. Hos oss har du möjlighet att forma din tjänst och utvecklas som socionom, tillsammans med proffsiga och härliga arbetskollegor.

Här kan du läsa om vilka förmåner du har som anställd inom Region Jönköpings län.

Det här får du arbeta med

Utifrån dina erfarenheter har du möjlighet att forma din tjänst. Arbetet innebär bedömningar och behandlingssamtal i jourverksamhet och beroendeteam tillsammans med kompetenta psykiatriker, sjuksköterskor, skötare och behandlare. Ditt arbete kan komma att ske såväl på mottagningen som i patienternas hem.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss bör du vara intresserad av samspelet mellan psykologiska faktorer och sociala förutsättningar. Vi tänker att du är en person som ser helheter och tar ansvar för din uppgift. Du strukturerar själv upp ditt arbete och angreppsätt och driver dina processer vidare. Vidare är du en person som känner dig bekväm med att anpassa dig till snabba förändringar vilket krävs i jourarbetet, samt att du har uthållighet för våra beroendepatienter. Då du kommer att arbeta med många olika människor är det viktigt att du har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor kring arbetet, välkommen att kontakta enhetschef Magdalena Thomson, 010-244 97 23.

Sista ansökningsdag är den 1 mars 2020 men intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Socionom Tillbaka till lediga jobb