Vårdenhetschef

Medicin- och geriatrikkliniken, avd. D

Vill du arbeta i en dynamisk verksamhet och vara med att leda utvecklingen framåt? Är du en person med goda ledaregenskaper? Vi söker nu en ledare till en klinik med utveckling och trivsel i fokus.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du brinner för att arbeta med medarbetare och med ledarskap. Vi ser att du som söker har en god förmåga till kommunikation både inåt och utåt i verksamheten. 

Vi erbjuder dig

- Ett varierande arbete på en välfungerande vårdenhet med cirka 45 medarbetare.
- En arbetsplats med gott klimat och god samverkan där medarbetare trivs.
- Möjlighet att vidareutveckla den kardiologiska vården och tillsammans med medarbetarna jobba fram nya arbetssätt och rutiner för att ytterligare stärka vården av våra patienter.
- Ett utvecklande arbete på en klinik som har en historia av systematiskt och evidensbaserat kvalitetsarbete med stort patientfokus. Sedan 2014 är klinikens ledningssystem certifierat enligt ISO 9001:2015

Du får en tillsvidareanställning i din grundprofession med förordnande som chef under fyra år. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du ansvarar för att värna om och utveckla medarbetarnas kompetens, skapa trygghet och främja en bra arbetsmiljö och ett bra arbetsklimat som bygger på öppenhet och delaktighet. I rollen ingår också medarbetar- och lönesamtal och ansvar för arbetsplatsträffar.

I uppdraget ingår att leda, planera och utveckla verksamheten i nära samarbete med medicinskt ansvarig läkare för vårdenhet D. Vårdenheten har som specialitet sluten- och öppenvård för patienter med kardiologiska sjukdomar såsom hjärtinfarkt, arytmier och hjärtsvikt. Öppenvården omfattar även sjuksköterskeledd hjärtmottagning samt pacemakermottagning.

Chefskapet innebär att du har verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar. Det sker i nära samverkan med övriga vårdenhetschefer på kliniken. Till hjälp i daglig styrning, bemanningsansvar och utveckling kommer det finnas en biträdande vårdenhetschef. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp, vilket innebär att du är engagerad i hela klinikens resultat och utveckling.

För att du ska trivas hos oss

På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.
Vill vi att du har intresse av att leda och tillsammans med medarbetarna fortsätta att utveckla arbetet på enheten.

Du har ett tillgängligt förhållningssätt, tydligt ledarskap och en stark vilja att utveckla verksamheten, medarbetarna och dig själv. Du inspirerar till engagemang, värnar om det goda som är uppbyggt på enheten liksom goda relationer och du har lätt för att samarbeta. Du har förmåga att strukturera, prioritera, se olika lösningar och visa handlingskraft i ditt arbete.

Tidigare chefs-/ledarerfarenhet är önskvärt. Du ska vara legitimerad sjuksköterska eller ha en annan relevant högskoleutbildning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor vänligen hör av dig till verksamhetschef Medicin- och geriatrikkliniken Höglandssjukhuset Eksjö Pierre Cherfan, 010-243 46 50 eller till biträdande verksamhetschef Camilla Strid, 010-243 46 52.

Sista ansökningsdag är den 1 mars 2020.

Varmt välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb