Undersköterska/samordnare

Kirurgavdelning B

Är du redo för ditt nästa steg? Vill du ta del av vår härliga gemenskap på Kirurgavdelningen, Länssjukhuset Ryhov? Sök då tjänsten som undersköterska/samordnare för att bli en del av vår verksamhet!

 

Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska och som vill arbeta med oss på kirurgavdelning B på länssjukhuset Ryhov. Har du erfarenhet av kirurgisk vård eller liknande verksamhet är det meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete som samordnare på vår avdelning. Samordnaren tjänstgör dagtid alla helgfria dagar.
Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Samordnaren är avdelningens ansikte utåt och den första kontakten för patienter, anhöriga och medarbetare.
Dina arbetsuppgifter består av administrativa uppgifter i syfte att frigöra mer tid för övrig vårdpersonal i det patientnära arbetet, höja vårdkvaliteten och öka patientsäkerheten.
Du ska koordinera patientflödet på avdelningen i samråd med vårdplatskoordinator på sjukhuset. Ta emot alla inkommande samtal på avdelningen dagtid och uppdatera beläggningen av patienter kontinuerligt under dagen. Du har till uppgift att fördela patienter till vårdlagen och vara spindeln i nätet under din arbetsdag.

För att du ska trivas hos oss

Du har ett professionellt arbetssätt och har lätt för att strukturera och planera ditt arbete, du trivs i samarbete med andra samtidigt som du tar eget ansvar. Du har en positiv attityd, är serviceinriktad och flexibel samt har ett gott bemötande både till patienter och medarbetare. Du har en positiv attityd till ditt arbete och är lyhörd för att medverka till en positiv stämning i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.­

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Lisa Nyman, 010-242 13 10.
Sista ansökningsdag är den 23 februari 2020 men urval kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska/samordnare Tillbaka till lediga jobb