Sjuksköterska

Barn- och ungdomspsykiatriska mottagning Jönköping

Trivs du tvärprofessionellt arbete? Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i Jönköping söker en sjuksköterska!

Vi söker

Vi söker en sjuksköterska med ett intresse för den psykiatriska vården och den yngre målgruppen. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom barnpsykiatri eller vuxenpsykiatri.

Tjänsten gäller en tillsvidareanställning med enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett betydelsefullt arbete där du har en viktig roll i barn och ungdomars liv. Du kommer ingå i ett team av kompetenta och engagerade medarbetare som sätter patienten i fokus. Du ges möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling samtidigt som du får bidra med din erfarenhet i klinikens arbete med att utveckla verksamheten till att bli ett föredöme inom barn- och ungdomspsykiatri.

Tjänsten som sjuksköterska på mottagningen innebär att du kommer få arbeta dagtid och tiderna är förlagda 8:00-16:30.
Är du ny i din yrkesroll? Vi vill ge dig som nyutbildad sjuksköterska en bra start i arbetslivet där du får växa in i din nya yrkesroll. Därför erbjuder vi alla våra anställda sjuksköterskor som fått sin legitimation de senaste 12 månaderna att delta i ett av Sveriges bästa  introduktions- och utvecklingsprogram för nyautbildade sjuksköterskor - RIU. Här kan du läsa om regionens omtyckta introduktionsprogram för sjuksköterskor. Här kan du läsa mer om RIU och följ oss gärna på Instagram på @regionjkpgriu.

Här kan du också läsa mer om regionens förmåner.

Det här får du arbeta med

Hos oss arbetar vi med utgångspunkt i barnets behov och vi ser barnet som en del i sitt sammanhang. Som sjuksköterska på vår mottagning ingår du i ett team med läkare, psykologer, kuratorer och sjuksköterskor som alla jobbar för barnens och verksamhetens bästa.

Dina arbetsuppgifter består av läkemedelsuppföljning, telefonrådgivning samt medverkan i mottagningens akutlinje.

För att du ska trivas hos oss

Har du ett strukturerat och organiserat arbetssätt samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar? Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken är en akutverksamhet vilket innebär att du kommer uppleva både lugnare och intensivare dagar. Vi tror därför att du är flexibel, engagerad och har en positiv attityd. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi värnar om vår dagliga arbetsmiljö där arbete i team är en förutsättning för att vi ska kunna ge god vård till våra patienter samt ha en omsorg om varandra. Därför är det också viktigt att du har god samarbetsförmåga.

Stor vikt kommer ligga vid personlig lämplighet.

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta: Områdeschef Ulrika Hermansson, 010-242 31 09. Sista ansökningsdag är 2020-02-25. Intervjuer kan komma att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb