Sjuksköterska

Hudmottagningen, Hudkliniken, Värnamo sjukhus

Då vår tidigare kollega går i pension söker vi nu dig som vill bli en av oss på Hudmottagningen i Värnamo. Välkommen med din ansökan!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av att arbeta i Cosmic. Tjänsten är tillsvidare på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. 

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett utvecklande och stimulerande arbete med gott kamratskap, nära gemenskap och bra arbetsmiljö. Vi är en liten klinik med god sammanhållning, där vi strävar efter gemensamma mål. Alla är engagerade i förbättringsarbeten i tvärprofessionella team som träffas en gång i månaden. Teamarbetet återkopplas fortlöpande på gemensamma möten.

Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Du arbetar självständigt med telefonrådgivning och behandlingar efter läkares ordination och du har egna mottagningar. Du har möjlighet att utifrån intresse inrikta dig på olika patientgrupper.

För att du ska trivas hos oss

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har en god förmåga att ta ansvar och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Vidare är du bra på att samarbeta med andra människor och har en god förmåga att skapa relationer.  

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Fredrik Ragnar, mobiltelefon 072-716 96 73. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 21 februari 2020. 

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb