Kurator

Nässjö vårdcentral

Är du sugen på nästa utmaning och chans att växa i din yrkesroll? Sök då tjänsten som kurator hos oss på Nässjö vårdcentral!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad socionom eller har motsvarande utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som kurator men det är inget krav. En vidareutbildning i psykoterapi steg 1/KBT är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete med engagerade kollegor med hög kompetens i en trivsam miljö. Tjänsten är omväxlande och innebär både självständigt arbete och arbete i team. DU kommer att ha nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen. Du kommer att delta i återkommande nätverksträffar med övriga psykosociala team på höglandet. Vi arbetar hela tiden med förbättringar och utveckling av verksamheten. Bra Liv erbjuder handledning och individuell kompetensutveckling.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du bedömer, utreder och behandlar vuxna patienter med lätt till måttlig psykisk ohälsa enligt riktlinjer för regionens psykosociala arbete i primärvård. Du får ett individuellt ansvar för att göra korrekta bedömningar och behandlingsinsatser, men du arbetar också tillsammans med övriga i det psykosociala teamet. Du samarbetar både med vårdcentralens övriga personal samt externa kontakter som exempelvis skolor, socialtjänst, migrationsverk, arbetsförmedling, försäkringskassa med flera.

Hos oss eftersträvas tidig intervention och hög tillgänglighet vilket innebär att du främst kommer att arbeta med kortare behandlingskontakter. Arbetsuppgifterna kommer att förändras i takt med att primärvårdens uppdrag förändras och utvecklas. Det kommer därför att finnas utrymme till att arbeta med gruppverksamhet, och KBT- behandling online. Det finns även möjlighet att arbeta i vår digitala enhet Bra Liv Nära.

För att du ska trivas hos oss
För oss är våra medarbetares engagemang viktigt och vi tror att du är en positiv person som är nyfiken, ser möjligheter och är förbättringsorienterad. Eftersom vår verksamhet bygger på möten med människor så är ett professionellt bemötande i alla lägen viktigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi värderar ditt engagemang, målfokus och din drivkraft att jobba med utveckling och ständiga förbättringar och vi uppmuntrar våra medarbetare att tänka kreativt och komma med nya lösningar och idéer. I utmaningarna ser vi möjligheter! Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av positivitet, öppen dialog och arbetsglädje, där vi är måna om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Göran Runesson, tfn 010-243 30 25 eller mobil 076-723 48 10.

Sista ansökningsdag är den 25 februari. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Kurator Tillbaka till lediga jobb