Tandhygienist

Badhuset Folktandvård Huskvarna

Just nu behöver vi förstärkning av en engagerad och kompetent tandhygienist till Badhuset Folktandvård Huskvarna.

Vår moderna och trivsamma klinik huserar i unika lokaler i det K-märkta badhuset i centrala Huskvarna. Vi har medarbetare med olika lång erfarenhet och ett stort patientunderlag. Vi utför en stor variation av behandlingar, vilket skapar goda möjligheter för våra medarbetare att få utvecklas i sina yrkesroller. Vi ger en effektiv vård men glömmer aldrig bort att hjärtat ska vara med.

Vill du bli en del av vårt team och arbeta på en anrik klinik där du får möjligheter att både utmana och utveckla dig själv och kliniken är du varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist, gärna med en treårig utbildning.

Har du tidigare erfarenhet av yrket är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av uppsökande verksamhet och av journalsystemet T4.

Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig ett friskvårdsbidrag samt ett flyttbidrag för dig som flyttar till vårt län.

Det här får du arbeta med

Som tandhygienist hos oss arbetar du med all tandvård till barn och vuxna som förekommer inom tandhygienistens kompetensområde. Även assistans och uppsökande verksamhet kan komma att ingå i ditt arbete.

För dig med erfarenhet ingår även handledning av studenter och nya medarbetare i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss

Du känner dig trygg i rollen som tandhygienist och trivs i mötet med patienter. Du är lyhörd, tillmötesgående och gör vad du kan för att våra patienter ska få en god upplevelse av sitt besök hos oss.

Du värdesätter gott samarbete på kliniken och tillsammans med dina kollegor arbetar du för att nå verksamhetens mål. Genom din positiva attityd är du med och bidrar till en fortsatt god arbetsmiljö. Vidare planerar du ditt arbete på ett effektivt och strukturerat sätt. Du värdesätter god kvalitet och tar själv ansvar för att dina arbetsuppgifter blir utförda. Vid ändrade omständigheter anpassar du dig lätt och har en positiv och öppen attityd till ditt arbete. 

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Läs gärna mer på  Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Elin Tudén, 010-242 56 11 eller klinikkoordinator Gunilla Runesson 010-242 56 06.

Sista ansökningsdag är den 1 mars 2020.

Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandhygienist Tillbaka till lediga jobb