Systemtekniker servrar och applikationer

Enhet Applikation & infrastruktur

Vill du arbeta med spännande arbetsuppgifter i en dynamisk IT-miljö där vi förvaltar mer än 600 applikationer och över 12 000 klienter i ett nätverk som består av mer än 1800 accesspunkter och 1100 servrar med avancerad säkerhet i framkant. Vi premierar bred erfarenhet av komplexa IT-strukturer.

 

Vi söker

Du har högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kunskaper. Du har flera års erfarenhet av arbete inom ett eller flera område avseende klienthantering t.ex. applikationshantering, applikationsdistribution, utskriftshantering och samarbetsapplikationer. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med något varierade arbetstider enligt schema och beredskapstjänstgöring ingår. B-körkort krävs.

Vi erbjuder dig

Ett varierande arbete där du kan utvecklas i ett gott gäng. Vi premierar därför bred erfarenhet av komplexa IT-strukturer.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att ingå i förvaltningsgrupp Administration, stöd och tandvård med förvaltning av system, applikationer och komponenter på en teknisk nivå med tillhörande behov av utveckling och anpassa lösning för produktionssättning. Du medverkar även som teknikexpert i många av Regionens pågående och framtida projekt och förvaltningsuppdrag med högt ställda krav på kvalitet, säkerhet och tillgänglighet för våra kunder.

För att du ska trivas hos oss

Då vi har ett agilt arbetssätt med gruppen i fokus så lägger vi stor vikt på personliga egenskaper som bra samarbetsförmåga, struktur och noggrannhet. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar, har ett gott bemötande, en vilja att hjälpa andra för att leverera lösningar med god kvalitet. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift då detta krävs i kund/leverantörsdialoger samt i arbete med system­dokumentation.
Vi efterfrågar stor erfarenhet av:
- Installation, drift, databaskopplingar - SQL, IIS, integrationer, teknisk förvaltning av Windowsbaserade system och aktuella klientapplikationer
- Utåtriktat kundarbete och kundmöten
Då vi utför drift och förvaltning av ett stort antal system med varierande systemdesign och plattformar så premieras bred erfarenhet.
Stor vikt läggs även vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, struktur och noggrannhet.

Detta värderar vi högt

IT-centrum stöttar regionens invånare och medarbetare med digitala lösningar där vi ser att våra leveranser gör skillnad för människor. Vårt uppdrag är att tillgodose hela Regions Jönköpings Läns behov av IT-tjänster alltifrån vårdnära verksamheter till lokaltrafik, skolor och kultur. Vi bidrar till att nå Region Jönköpings Läns vision och strategiska mål genom att effektivt omsätta verksamhetsbehov till relevanta IT-stöd, men också genom att vara framåtblickande och proaktivt identifiera möjligheter där IT kan bidra till verksamhetsutveckling på ett effektivt sätt.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är söndagen den 1:a mars. För mer information kontakta enhetschef Fredrik Höher, tel. 070-682 27 61. Välkommen med din ansökan.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare, rekryteringsföretag och konsulttjänster.

Sök jobbet som Systemtekniker servrar och applikationer Tillbaka till lediga jobb