Arbetsterapeut

Rehabiliteringscentrum, Värnamo sjukhus

Vi söker
Vi söker en arbetsterapeut till vuxenpsykiatrin vid Rehabiliteringscentrum Värnamo Sjukhus. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start enligt överenskommelse. Heltid erbjuds.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett arbete i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat. Vi bryr oss om varandra och hjälps åt att lösa vårt uppdrag. Det är viktigt att du får bra förutsättningar att växa in i nya arbetet. Vi skapar dig en personlig anpassad introduktion utefter dina behov och tidigare erfarenheter.
Vi arbetar i nya fräscha lokaler och lägger stort fokus på ett engagerat medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har ett genuint intresse för att jobba som arbetsterapeut på sjukhus. Du kommer att arbeta med patienter inom vuxenpsykiatrin i såväl sluten- som öppenvård. I arbetsuppgifterna ingår bedömning, rehabilitering, planering, hembesök och hjälpmedelsförskrivning. Du kommer samarbeta kring utredning i team. Du är delaktig i det kontinuerliga utvecklingsarbetet inom teamet och i arbetsterapeutprofessionen, som görs för att förbättra utredningar och rehabilitering. Arbetet innehåller kontakter med patienter och närstående men också samarbete med övrig vårdpersonal både vid sjukhuset och i den fortsatta vårdkedjan som t.ex. försäkringskassan och arbetsförmedlingen samt kommunen.

För att du ska trivas hos oss
Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, är strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt där ingenting är omöjligt. Vi värdesätter ett flexibelt arbetssätt och att du har förmåga att värdesätta olikheter vad gäller bakgrund, kultur och grupptillhörighet. Du har gärna erfarenhet av arbete som arbetsterapeut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering.

Detta värderar vi högt
Patienter och närstående ska känna sig trygga med att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa enhetschef Karolina Elmblad, tfn 010-244 7835 eller 070-353 1049

Sista ansökningsdag 2020-02-29. Ansökningarna och urval kommer att handläggas löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag och andra säljtjänster.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb