Tandsköterska, Eksjö Folktandvård

Eksjö Folktandvård

På Eksjö Folktandvård möts du av ett sammansvetsat arbetsgäng med passion för sitt arbete. Med gedigen erfarenhet och effektiva arbetssätt erbjuder vi våra patienter högkvalitativ tandvård. Nu söker vi tandsköterskor som vill blir en del av vårt team. Välkommen att söka till oss!

Lär känna vår klinik genom att klicka dig vidare till Jobba på Eksjö Folktandvård.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Om du har tidigare erfarenhet som tandsköterska ser vi det som meriterande. Det är även positivt om du har erfarenhet från andra vårdyrken.

Du har god datavana och vi ser gärna att du har erfarenhet av journalsystemet T4. Vidare är lustgaskompetens samt körkort meriterande för tjänsten. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på det svenska språket.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och i samband med en eventuell flytt till vårt län erbjuder vi också ett flyttbidrag.

Det här får du arbeta med

Som tandsköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med tandläkare och tandhygienister. Du bemöter barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. Du assisterar men har också egna patienter och utför bland annat munhälsokontroller, fissurförseglingar, sterilarbete samt delegerat arbete.

I tjänsten ingår även arbete i receptionen med kallelser och tidbokningar. Viss telefonrådgivning kan även komma att ingå i dina arbetsuppgifter. Vi lär av varandra i arbetet så för dig med erfarenhet blir även handledning av studenter och nya medarbetare en naturlig del av tjänsten.

För att du ska trivas hos oss

Dagens förutsättningar kan snabbt ändras vilket gör att du har förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter och anstränger dig för att leverera lösningar. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är lugn, lyhörd och tillmötesgående i ditt bemötande gentemot patienter såväl som kollegor, med en väl utvecklad empatisk förmåga.

Hos oss möter du många olika patienter, ofta med varierande kulturell bakgrund. Vi tror därför att du är mån om att anpassa din kommunikation efter person och situation, och att du värdesätter olikheter med en förståelse för hur bakgrunder och kulturer påverkar individer.  

Detta värderar vi högt

Möt våra medarbetare och upptäck mer av oss genom att klicka dig vidare till Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikkoordinator Ann Scholander, ann.scholander@rjl.se eller klinikchef Christer Edlund, 072-239 15 35.

Sista ansökningsdag är 27 februari 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. 

Sök jobbet som Tandsköterska, Eksjö Folktandvård Tillbaka till lediga jobb